Home
09 Haziran 2018 ( 168 izlenme )
Reklamlar

Şimşek de espiri yapmaya başladı! "Son bir haftada ABD dolarına karşı en çok değer kazanan para birimi TL"

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Twitter'dan Türk Lirası ve dövizle ilgili değerlendirmede bulundu.

The Spectator Index sayfası Twitter üzerinden son bir hafta içinde dolar karşısında değer kazanan ve değer kaybeden para birimlerini sıraladı.

Şimşek The Spectator Index sayfasının paylaşımı retweetleyerek şu mesajı yayınladı:

'Son bir haftada ABD dolarına karşı en çok değer kazanan para birimi TL.'

Şimşek'in bu mesajına geçen haftalarda Türk Lirası'nın değer kaybı dolayısıyla tepki geldi.

The Spectator Index sayfasının sıralamasına göre yüzde 4'le Türk Lirası geçen hafta dolar karşısında değer kazanan para birimleri arasında ilk sırada yer alıyor.


https://www.birgun.net/haberdetay/simseksonbirhaftadaabddolarinakarsiencokdegerkazananparabirimitl218954.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyarbakır’da randevu ile muska yazan şeyhe gözaltı TÜRK-İŞ asgari ücret için '29 bin 583 TL' dedi, AKP'den ilk yanıt geldi Taşeron İşçi Mülakatında Rezalet: Sorunlu Bir Personeldi, Zor Sorduk! Son dakika! ABD Başkanı Biden: Ukrayna'ya 'Bağımsızlık Günü' münasebetiyle 2.98 milyar dolar silah yardımı yapacağını açıkladı.