Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş: “Bu adamlar Külliye'ye birkaç kilometre mesafede, bu işleri devlete kafa tutarcasına yapabiliyorlarsa bu insanlardan her şey beklenir. Benim arabamı da takip etmişler”

28 izlenme 12 Mayıs 2024
Reklamlar

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, katıldığı televizyon programında eşinin neden öldürüldüğünü ilk kez açıkladı.

Ankara'da Cuma namazı çıkışında suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Sözcü Tv'de İpek Özbey'in Nokta Atışı programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Korkmuyor musunuz?’ sorusuna Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in cevabı:

“Korkuyorum. Bu adamlar Külliye'ye birkaç kilometre mesafede, bu işleri devlete kafa tutarcasına yapabiliyorlarsa bu insanlardan her şey beklenir. Benim arabamı da takip etmişler.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsrail savaş kabinesinde kimler var? Sinan Ateş cinayeti zanlılarından itiraf: 4 kişiyi yaralamışlar Vaka sayıları düşmezse hangi tedbirler alınacak? Bilim Kurulu üyesi açıkladı Mezarda da rahat yok: AKP'li belediye ölülere borç çıkardı!