Genel seçimlerde ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olan Sinan Oğan, mâlikanesinin kapısını, Azerbaycan’da yayın yapan İçtimai TV isimli yayın kuruluşuna açtı.
Oğan, evinin kapısını ilk kez açtığını belirterek “Dostlarımız gelir, siyaseten beraber hareket ettiğimiz arkadaşlarımız gelir. İlk defa bir medya mensubu bahçemizde konuk olur. Burası benim özel dostlarımı davet ettiğim bir yer. Tanınmış insanlarla, dostlarımızla dışarıda görüşüyoruz.” dedi.
Programcı “Medyada neden bu bahçeyi göstermediniz? Ben bu bağa geldiğimde 1 milyon dolarlık bahçeye, eve geldim” diyerek neden başka mensuplarının gelmediğini sordu.
Oğan, soruya “Burası 1 milyon dolardan daha fazla eder. Benim hayatım sadedir. İsteyen istediğini desin. Aşağıda bizim futbol sahamız var, kızım voleybola gidiyor, ufak bir voleybol sahamız var. Burası büyük bir yer. 1 milyon dolar verseler vermem.” diye karşılık verdi.
Tele1
Space X Starship Açıklaması: En uzun ve en başarılı test uçuşunun ardından roketle iletişim kesildi
A Haber'den skandal seçim yayını! Oy sayımı başlamadan sonuçları açıkladılar!
AKP'lilerin en çok merak ettiği anket ve büyük soru: Erdoğan gidiyor mu?
Konya'da 5.2'lik deprem! Ankara da sallandı: AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklama
Mansur Yavaş'tan en düşük emekli aylığı tepkisi
O afişi de kaldırdılar! '256 kağadın yarısını nettiniz?' afişi '128 milyar dolar nerede?' afişlerini çağrıştırıyormuş!
AKP’li vekilin eşine kıyak atama!
Üreticiden “Çalışa çalışa battık” isyanı: "Bundan sonra eken namerttir. Bizleri burada batırdılar. Batırdınız! Bundan sonra beton yiyin!"
İzmir'de Eğitim Skandalı ! Öğretmenden öğrenciye yumruk !
27 liralık dolar da açığa çare olmadı
Süleyman Soylu, Berat Albayrak ve Fahrettin Koca'ya kötü haber!
TRT'de İBB'yi suçlayan şahıs, Ulaştırma Bakanlığı'nda Tevfik Göksu sayesinde kadro aldığını itiraf ediyor: "- Bakanlığa nasıl girdin? Kadro nasıl oldu? + Tevfik Göksu sayesinde"
Validen itiraf! 'Kusura bakmayın belki de geç geldik ama durum gördüğünüzden, bildiğinizden çok daha vahim. Açıklanan rakamlardan 3-4-5 kat daha kötü'
Ünlü iş adamından dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı “Bu zamana kadar görüp görebileceğimiz bana göre en büyük krizi yaşıyoruz. Bundan daha büyük kriz görmedik”