Genel seçimlerde ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olan Sinan Oğan, mâlikanesinin kapısını, Azerbaycan’da yayın yapan İçtimai TV isimli yayın kuruluşuna açtı.
Oğan, evinin kapısını ilk kez açtığını belirterek “Dostlarımız gelir, siyaseten beraber hareket ettiğimiz arkadaşlarımız gelir. İlk defa bir medya mensubu bahçemizde konuk olur. Burası benim özel dostlarımı davet ettiğim bir yer. Tanınmış insanlarla, dostlarımızla dışarıda görüşüyoruz.” dedi.
Programcı “Medyada neden bu bahçeyi göstermediniz? Ben bu bağa geldiğimde 1 milyon dolarlık bahçeye, eve geldim” diyerek neden başka mensuplarının gelmediğini sordu.
Oğan, soruya “Burası 1 milyon dolardan daha fazla eder. Benim hayatım sadedir. İsteyen istediğini desin. Aşağıda bizim futbol sahamız var, kızım voleybola gidiyor, ufak bir voleybol sahamız var. Burası büyük bir yer. 1 milyon dolar verseler vermem.” diye karşılık verdi.
Tele1
AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden esnafa yüzde 700 zam!
Can Atalay hakkındaki ‘hak ihlali’ kararını uygulamayan daire başkanı Yargıtay Başkanlığı’na aday
CHP'li Kaftancıoğlu: 16 yıllık reklam arasına son vereceğiz!
Rusya'dan Kırım Köprüsü saldırısı sonrası açıklama: Kesinlikle sert yanıt vereceğiz
Muharrem İnce’den Anıtkabir’de Atatürk’e dua
KONDA'dan AKP'nin oyu hakkında flaş açıklama
Tunus Türkiye'den giden yüzlerce ton patatesi iade etti
‘Emeklilerin banka hesaplarına inceleme’ iddiasına açıklama
AKP’li Vekil, İmamoğlu'nu çatayım derken mezardaki Kadir Topbaş dönemini eleştirdi, fark edilince paylaşımı anında sildi
Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin maaşlarının ne kadar olduğu belli oldu