Home
21 Şubat 2025 ( 22 izlenme )
Reklamlar

Sınır ötesinden acı haber! 1 askerimiz şehit


Milli Savunma Bakanlığı, PençeKilit operasyonu bölgesinde 20 Şubat'ta bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada 1 askerimizin şehit olduğunu açıkladı.



Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu'nun PençeKilit operasyonu bölgesinde şehit olduğunu duyurdu.

sehitttt.jpgMSB, Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu'nun PençeKilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü (BTÖ) mensupları ile çıkan çatışma sonucunda şehit olduğunu bildirdi.

vv.jpegBakanlık tarafından yapılan açıklamada, "PençeKilit operasyonu bölgesinde, 20 Şubat 2025 tarihinde, BTÖ mensupları ile çıkan çatışmada kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" açıklamasına yer verildi.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB’nin cemevi kararına AKP karşı çıktı AB komitesinden İmamoğlu'na ödül: "Türkiye'de demokrasiyi korkusuzca savunduğu için" Deprem yeri resmen yardı! 5.9 büyüklüğündeki depremin vurduğu Düzce'de yer çatlakları belirdi Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı suç örgütü lideri Shaun Monaghan, İstanbul'da yakalandı