Kuran kursundaki dayakla ilgili olarak, soL'da yer alan haberden sonra Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne de (CİMER) şikayette bulunuldu.
CHP Şahinbey Belediye meclis üyesi Uğur Kalkan CİMER'e başvurusunda, "Söz konusu haber hakkında gerekli incelemenin yapılmasını ve konuyla ilgili tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum" ifadelerini kullanırken, CİMER'den verilen yanıtta, Valilik tarafından konuyla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi.
İsmail Saymaz İmamoğlu'nun Silivri'deki savunmasını anlattı: "Aslında Silivri’de bir savunma değil, halka bir sesleniş yaptı"
HÖH denen sözde sivil oluşum (!) isim değiştirip 'Milli Seferberlik Harekâtı' oldu !
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: 574 can kaybı, 27069 vaka!
Varlık Fonu'na 1 milyar euroluk borç için hangi varlıklar teminat gösterildi?
Narin Güran cinayetinde HTS kayıtları incelendi! Salim Güran'ın arabasındaki gizemli iki kişi ortaya çıktı
Karar Resmi Gazete'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan iki hükümlüyü affetti
Erdoğan’ın Sisi’yi havalimanına bıraktığı konvoy
Ünye savcısının lokanta dışında saldırıya uğradığı ve 9.5 aylık bebeğin yere düştüğü anların görüntüleri ortaya çıktı!
Sokak röportajında konuşan vatandaş: “Demokrasi yok, hukuk yok, adalet yok. Aynı Arap devletleri gibi. Atatürk’ün getirdiklerini, yasalarını çiğnersen bunlar olur”