“Yerli ve Milli” diyen AKP'de, skandal bir sözleşme ortaya çıktı. 1 Kasım 2021'de Seramik ve Cam Atölyesi Ekipmanları için ihaleye çıkan Nevşehir Belediyesi, ihale teknik şartnamesine Murano Adası'nı da koydu. 63 kalem malzeme alacağını duyuran belediye, cam işleme atölyesi için 5 adet minör şalümo seti ve 2 adet midrange plus şalümo setinin ‘Kanada Menşeli' olması şartı istedi.

Faruk Sarıaslan
Effetre çubuk camların ise en az 5 mm ve en fazla 7 mm çapında olması ve ‘Murano Adası'ndan ithal edilmesi' talep edildi. CHP'li vekil Faruk Sarıaslan, ihaleyle ilgili yaptığı açıklamada “Murano Adası diye bir ada duydunuz mu? dedi ve konu hakkında şunları söyledi: “Belediye Başkanı Mehmet Savran aradım ve ‘Böyle bir şartname nasıl hazırlarsınız; utanmıyor musunuz' diye sordum. Başkan, “Çok özür diliyorum, haberim olmadan hazırlanmış” dedi.

Mehmet Savran
Soruşturma açmadı. Çok utanılacak bir durum. Milliyetçilik lafla olmaz, eylemle olur. Bunun hesabını mutlaka soracağız. Bu millet size haddinizi de bildirecek, hesabını da soracak.” Belediye ihaleyi iptal etti.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/akplibelediyedenmuranoadasisarti6779444/
Murat Çalık'tan yeniden kemik iliği alınacak12 izlenme
Şamil Tayyar'dan Bakan Ersoy'a tepki: "Keşke hiç konuşmasaydı"22 izlenme
Vatandaşın cebinden çıkacak parayı soran CHP'li vekile, bakanlıktan akıllara zarar cevap!79 izlenme
İndirim beklenirken benzine zam geldi!64 izlenme
TCMB, Bir şirkete faaliyet izni verirken diğerine iptal kararı verdi26 izlenme
Beyaz eşya satışları çakıldı: Yüzde 9 azalma53 izlenme
Sinan Ateş'in annesi: "Mahkemede bizimle dalga geçtiler. Böyle mi olmalı mahkeme?"20 izlenme
AKP'li milletvekilinden partisini kızdıracak ekonomik kriz itirafı: "Tökezleme içindeyiz"29 izlenme
Yaşlı kadın pazarda sesi titreyerek konuştu: "Ağlayarak gidiyorum. Evde durmuyorum yine bin lira doğalgaz parası geldi. Lahanaları dal aldım gidiyorum. Hiçbir şey alamadım"
Anıtkabir'de çirkin provokasyon! Atatürk'e hakaret iddiası ortalığı karıştırdı
5 kıtanın fakirini Türkiye doyurdu
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'Türklük' ve 'Andımız'la ilgili skandal sözler!