Türkiye'nin son günlerde en önemli gündemi Afgan ve Suriye uyruklu göçmenlerin durumu. Suriye'de meydana gelen iç savaşın ardından Türkiye'ye gelen ancak özel gün ve bayramlarda ülkelerine giden Suriyeliler tepki çekerken bu kez Afganistan'da Taliban'ın katliamlarını öne sürerek kadın ve çocuk olmayan Afgan uyruklu kişiler kaçak yollarla Türkiye'ye girmeye çalışıyor.
Bazıları güvenlik güçleri tarafından yakalanırken bazıları ise kaçak yollarla ülkeye girmeyi başarıyor.
Bu kişilerden ikisi Antalya'nın Alanya ilçesinde tepki çeken bir harekette bulundu. Sosyal medyada viral olan videoda iki Afgan uyruklu kişi Afganistan bayrağını göndere çekerken görülüyor.
İstanbul Valisi Davut Gül'e göre de İBB itirafçısı yalancı
AKP İstanbul'u böyle batırdı: Borç 22 milyara çıktı, son çare gayrimenkuller satılıyor
AKP Gençlik Kolları lüks yatta toplantı yaptı: Tepki gelince paylaşım silindi
Saray'ın başdanışmanı, teğmenlerin ihracını skandal sözlerle savundu! "Şanlı askerimiz millete değil düşmana kılıç çeker"
Borsada dev şirketin vergi ödemediği ortaya çıktı! Yatırımcı resmi açıklama bekliyor
CHP'li 4 ilçe belediye başkanından ortak mesaj: "Ya hep beraber ya hiçbirimiz"
Tepkilerin odağındaki Erbaş’tan ‘Müslüman dini liderlere’ Ayasofya mektubu! ‘İlk işareti olacaktır’
Sokak röportajında konuşan genç, Türkiye ve Avrupalı emekli arasındaki farkı çok kısa ve çok net olarak gösterdi!
Kuran kursunda 7 çocuk cinsel istismara uğramıştı, sanığa verilen ceza bozuldu!