Soğuktan korunmak için çadır kurmak isteyen Polonez işçilerine polis müdahalesi

34 izlenme 17 Aralık 2024
Reklamlar

Sendikaya üye olduktan sonra işten çıkarılan Polonez işçileri, eylemlerine devam ediyor. İşçiler, soğuk havadan korunmak için çadır kurdukları esnada polis ekiplerinin müdahalesine maruz kaldı.



Sendika üyesi olduktan sonra işten çıkarılan Polonez gıda fabrikası işçileri 5 aydır hakları için mücadele ediyor. 

Geceyi Kartal Adalet Sarayı'nın önünde geçirecek olan Polonez işçileri, soğuk havadan korunabilmek için çadır kurmak istedi.

Polis ekipleri, işçilerin çadırları araçtan indirdiği esnada güvenlik gerekçesiyle çadırların kurulmasına izin vermedi.

İşçiler ve polisler arasında arbede yaşandı. 

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'S400'ü geri al' dedik, başımıza İHA yağdı Adana'da sokak röportajında bir kadın hükümeti eleştirince "Sen nasıl başörtülüsün?" şeklindeki tepkiye cevabı yapıştırdı: "Başörtüsünü Erdoğan sayesinde takmadım!" AKP'li il başkanından milyonluk vurgun! Ekonomi süper hamdolsun ! İş yerini cenaze marşı ile kapatan esnaf, kapatırken helva dağıtmış