Soğuktan korunmak için çadır kurmak isteyen Polonez işçilerine polis müdahalesi

42 izlenme 17 Aralık 2024
Reklamlar

Sendikaya üye olduktan sonra işten çıkarılan Polonez işçileri, eylemlerine devam ediyor. İşçiler, soğuk havadan korunmak için çadır kurdukları esnada polis ekiplerinin müdahalesine maruz kaldı.



Sendika üyesi olduktan sonra işten çıkarılan Polonez gıda fabrikası işçileri 5 aydır hakları için mücadele ediyor. 

Geceyi Kartal Adalet Sarayı'nın önünde geçirecek olan Polonez işçileri, soğuk havadan korunabilmek için çadır kurmak istedi.

Polis ekipleri, işçilerin çadırları araçtan indirdiği esnada güvenlik gerekçesiyle çadırların kurulmasına izin vermedi.

İşçiler ve polisler arasında arbede yaşandı. 

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Geçen ay profesör oldu, şimdi rektör! 6 Şubat depremlerinin ikinci yıldönümü: Orada hayat hiç normal olmayacak CHP'li kadınlar İnönü'ye doğduğu evde sahip çıktı! Bakan Koca açıkladı: Türkiye'deki toplam vaka sayısı 61 bin 49, toplam vefat sayısı da 1296 oldu!