"Başkaaçıdan" isimli sosyal medya kanalının gerçekleştirdiği sokak röportajında, İranlı olduğunu söyleyen bir şahsın verdiği cevap ders niteliğindeydi.
İranlı şahıs, "Ben buranın yabancısıyım. 50 yıl öncesine bakarsanız dünyanın en büyük imparatorluğu Rıza Pehlevi'nin önünde diz çökmüş. Nereden nereye geldik, bu ülkeye yazıktır. Din ile memleketi yöneten adama oy vermeyin, gençlere yazık. Biz dini islamın en kralını gördük atalarımın yaptığı yanlışı için ben yandım. Ve seçimlerde herkes Türk. Dikkat edin, memleketi din ile yönetene oy vermeyin. Bu toprakların, bu ülkenin, bu bayrağın, bu kadar güzelliğin hepsine bedel ödemişsiniz. Binlerce şehit vermişsiniz. Bu ülkeye bu bayrağa yazık edersiniz" ifadelerini kullandı.
Odatv.com
Kanal İstanbul güzergâhındaki dev arazi imara açıldı
Kuşadası'nda çevre ve kadın örgütleri, Rojin Kabaiş ve Hakan Tosun için bir araya geldi
Sınavda 2 defa birinci oldu ataması yapılmadı! Bakanlığa dava açtı
Tekrar sayımda da sonuç değişmemişti! MHP’den Kütahya için olağanüstü itiraz
Ekmek zammına böyle isyan etti: "100 kişiyi çevir 99'u zamdan memnun değilim der ama oy verir"
Bayram öncesi emekli derinleşen ekonomik krizden yakınıyor: "Nerede bayram yapacağız, böyle bir simit alıp oturacağız. Sandık gelecek, göndereceğiz"
Katar'a 'altın yumurtlayan tavuğu' satmışlar! Kasada 16 milyar TL nakit var!
İstanbul bir kez daha sallandı! Marmara Denizi’nde artçı depremler devam ediyor
Mansur Yavaş, MHP'li Meclis Üyesini şehitler konusunda soru sorduğuna pişman etti! 'Şehitlerimiz ve yakınları, bizlerin mevsimlik sahip çıkacağımız varlıklar değillerdir!'