Eski partisi MHP'nin AKP'nin payandası olduğunu ve ülkücülüğün içine edildiğini belirten vatandaş, "MHP'liyim demeye utanır vaziyete geldim" dedi.
Vatandaşın adının verilmediği röportajda, MHP'den ayrılan birçok tanıdığı olduğunu ve hepsinin de Kılıçdaroğlu'na oy vereceğini ifade etti.
Fikirlerinin son 4-5 senede değiştiğini anlatan vatandaş, "Benim güzel partimin milliyetçi ülkücü bir parti olduğunu sanıyordum. Ama içini oydular. Payan da yaptılar AKP'ye. Bu ülkücülüğe yakışmaz. Bunun için oyun değişti. Sonuna kadar Kılıçdaroğlu" diye konuştu.
Vatandaş tam olarak şunları söyledi;
“MHP'liyim demeye utanır vaziyete geldim. Sadece ben değil bir sürü tanıdığım var. MHP'den ayrıldık. Hepsi de Kılıçdaroğlu'na verecek oylarını. Ondan sonra da diyorlar ki MHP'liler Kılıçdaroğlu'na oy vermeyecek. Hepsi de Kılıçdaroğlu'na oy verecek."
Muhabirin “Neden değişti fikirleriniz” sorusuna ise şöyle cevap verdi;
“Benim fikirlerim son 4-5 senede değişti. Benim güzel partimin milliyetçi ülkücü bir patinin içini oydular. Payan da yaptılar AKP'ye. AKP'ye payan da oldu. Bu ülkücülüğe yakışmaz. Bunun için oyun değişti. Sonuna kadar Kılıçdaroğlu"
Yeniçağ
Erdoğan’ın sözlerine vatandaştan yanıt: "Hayal dünyasında yaşıyorlar"
Vergi uzmanı alkol ve tütün ürünlerinde yüzde 25’lik zam için tarih verdi!
Özgür Özel diploma davasının ardından ateş püskürdü: "Bir delilikle meşgulüz"
Erdoğan '150 katına çıktı' dedi ama emekliler böyle fakirleşti
Cumhur bir ayda mum gibi eridi, sadece 3 parti yükselişe geçti