Eski partisi MHP'nin AKP'nin payandası olduğunu ve ülkücülüğün içine edildiğini belirten vatandaş, "MHP'liyim demeye utanır vaziyete geldim" dedi.
Vatandaşın adının verilmediği röportajda, MHP'den ayrılan birçok tanıdığı olduğunu ve hepsinin de Kılıçdaroğlu'na oy vereceğini ifade etti.
Fikirlerinin son 4-5 senede değiştiğini anlatan vatandaş, "Benim güzel partimin milliyetçi ülkücü bir parti olduğunu sanıyordum. Ama içini oydular. Payan da yaptılar AKP'ye. Bu ülkücülüğe yakışmaz. Bunun için oyun değişti. Sonuna kadar Kılıçdaroğlu" diye konuştu.
Vatandaş tam olarak şunları söyledi;
“MHP'liyim demeye utanır vaziyete geldim. Sadece ben değil bir sürü tanıdığım var. MHP'den ayrıldık. Hepsi de Kılıçdaroğlu'na verecek oylarını. Ondan sonra da diyorlar ki MHP'liler Kılıçdaroğlu'na oy vermeyecek. Hepsi de Kılıçdaroğlu'na oy verecek."
Muhabirin “Neden değişti fikirleriniz” sorusuna ise şöyle cevap verdi;
“Benim fikirlerim son 4-5 senede değişti. Benim güzel partimin milliyetçi ülkücü bir patinin içini oydular. Payan da yaptılar AKP'ye. AKP'ye payan da oldu. Bu ülkücülüğe yakışmaz. Bunun için oyun değişti. Sonuna kadar Kılıçdaroğlu"
Yeniçağ
‘Savaş var Suriyeliler nasıl dönsün’ diyenler iyi izlesin: Dönmek isteyen işte böyle dönüyor!
“Çok Yaşa Tayyip Dede” şarkısı yaptı Genel Müdürlüğü kaptı!
Biri onu durdursun! Jorge Jesus, dünya rekorunu egale etti
AKP'nin 'süper hızlı tren' vaadi tutmadı
Halktan tasarruf isteyen saray kendi bol keseden harcıyor: Erdoğan’ın vatandaşa faturası 18 milyar lira!
'Katil Erdoğan hesap verecek' sloganına beraat kararı!
Özgür Özel 'Bedeli ne olursa olsun' dedi kararını verdi
Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yüzde 47 zam!
Kılıçdaroğlu yeni kabineyi anlattı, görevden alacağı isimleri açıkladı
Kayıp Narin soruşturması! Gözaltına alınan ağabeyi ile ilgili çarpıcı detay
TELE1'e haraç mezat satış! Merdan Yanardağ'dan sert tepki: "Kanalımızı yağmalamaya ve yandaşlara peşkeş çekmeye çalışıyorlar"
İnce: Testinin içinde ne varsa ağzından o akar
TÜİK verileri bile gerçeği saklayamadı: Türkiye'nin dörtte birinin iş bulma umudu kalmadı
CHP'nin kiracıların sorunlarına ilişkin önerisine AKP ve MHP'den ret