"Bugün milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusunu yanıtlayan katılımcılar yüzde 38.3 Cumhur ittifakı, yüzde 25.7 Millet ittifakı, yüzde 8 HDP, yüzde 4.8 diğer ve yüzde 23.2 kararsız dedi.
Kararsızlar dağıtıldıktan sonra bu oranlar şöyle oldu; 49.9 Cumhur ittifakı, yüzde 33.5 Millet ittifakı, yüzde 10.4 HDP, yüzde 6.8 diğer.
HALK GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM İSTİYOR
"Türkiye’nin yönetim sistemi ile ilgili bir referandum yapılsa oy verme tercihiniz ne olurdu?" sorusuna katılımcıların yanıtı yüzde 42.1 ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olurken, yüzde 46.9 ile Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem oldu. Kararsızların oranı dağıtıldığında Türkiye’nin yönetim sisteminin “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” olması gerektiğini belirtenlerin oranı yüzde 52,7, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” olmasını belirtenlerin oranı ise yüzde 47,3.
Erken genel seçime ihtiyaç olduğunu belirtenlerin oranı yüzde 46 oldu. Erken seçime "hayır" diyenlerin oranı ise yüzde 50.
"Sizce, Türkiye’nin yeni bir siyasi partiye / partilere ihtiyacı var mıdır?" sorusuna katılımcıların yüzde 43.9'u "evet" derken, yüzde 52.6'sı "hayır" yanıtını verdi. 
Akşener'in ziyaretine damga vuran an! Sandalye kırılınca yanındaki isim kendini yerde buldu.31 izlenme
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz emekli maaşı düzenlemesi için tarih verdi37 izlenme
BTK’nın Instagram sansürü dünya basınında manşet oldu28 izlenme
CHP’li 81 il başkanından ‘değişim’ açıklaması: "Hiçbirimiz…"28 izlenme
Kuvvet Komutanları Hizbullahçı HÜDA – PAR ile aynı karede!26 izlenme
İstanbul Baro Başkanı Durakoğlu: Bu fotoğrafı kimseye göstermeyin, ben utanıyorum!68 izlenme
CHP'li Karatepe'den Bakan Şimşek ile görüşmesine ilişkin kritik açıklama: "Anlaşma sağlanamadı!"19 izlenme
Osmangazi Köprüsü adeta kara delik gibi yutuyor! Günlük 2,2 milyon dolar garanti15 izlenme
Özgür Özel: "1 Nisan günü Hatay’ı AK Parti'ye emanet edeceğime..."
Sayıştay’ın raporunda ortaya çıktı: AKP’li belediyede yurttaşların parasını hep beraber yemişler!
Yardım bahane ihale şahane: Yandaşlar asrın rantında tek yürek
İsveç, Türkiye ve Nato Hakkında Açıklamalarda Bulundu