Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk olan ORC Araştırma Genel Koordinatörü Pösteki, "Ekrem İmamoğlu'nun tanınırlık sorunu ortadan kalkıyor. Durum kafa kafaya" değerlendirmesini yaparken, ekonomideki duruma atıf yaparak, "AK Parti kurulduğu günden beri ilk kez bir seçime bir çok yerde geriden başlıyor, işi çok zor" ifadelerini kullandı.
Yerel seçimlere 63 gün kala, siyasi partiler adaylarının büyük çoğunluğunu duyurdu. Araştırma şirketleri de seçimler yaklaşırken yarışa katılacak partilerin oy oranlarına ilişkin tahminlerini açıklamaya başladı.
Ekonomideki dalgalı seyrin gölgesinde gidilecek yerel seçimde, kimi araştırma şirketleri iktidarın zorlanacağını belirtiyor.
RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk olan ORC Araştırma Şirketi Genel Koordinatörü Mehmet Pösteki, hem geçen hafta sonuçlarını duyurdukları anketin detaylarını değerlendirdi hem de seçime ilişkin öngörülerini açıkladı.
Hafta içinde açıkladıkları ankete göre, Bursa ve Eskişehir'in el değiştireceğini ifade eden Mehmet Pösteki, Balıkesir ve Denizli'de Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın adaylarının başabaş bir yarış içinde olduğunu belirtti.
'İSTANBUL'DA DURUM KAFA KAFAYA'
İstanbul'a ilişkin tahminlerini de belirten Pösteki, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun tanılılırlık problemi her geçen gün azalıyor. Binali Yıldırım'ın meclis başkanlığı süreci sıkıntı yaratmaya başladı. Durum kafa kafaya" dedi.
'AK PARTİ İLK KEZ BİR SEÇİME GERİDEN BAŞLIYOR, İŞİ ÇOK ZOR'
Pösteki, ekonomideki dalgalı seyrin seçim sonucuna da etki edebileceğini ve beklenmedik sürprizlerle karşılaşabileceğine değinerek, "AK Parti kurulduğu günden beri ilk kez bir seçime bir çok yerde geriden başlıyor, işi çok zor" diye konuştu.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1220558/Son_secim_anketinde_carpici_sonuclar___AKP_geriden_basliyor_.html
HKP'den Erdoğan, Soylu ve Pakdemirli hakkında suç duyurusu!56 izlenme
AKP sosyal medya ilanıyla ilçe başkanı arıyor!81 izlenme
1 Mayıs operasyonları sürüyor: Dün 38 kişi tutuklanmıştı, bugün pek çok kişi kapısı kırılarak gözaltına alındı55 izlenme
İmamoğlu Silivri'den Yavaş'a destek verdi! "Vatandaştan koptukça zalimleştiler"27 izlenme
Merkez Bankası: "Liralaşma odaklı bir yaklaşım sergilenmeye devam edilecek"49 izlenme
Şimşek halka Mehmet Bey’i şikâyet etti28 izlenme
Ahmet Şık'tan bomba iddialar! "Birine yasak, birine tutuklama"75 izlenme
37 Oy Farkla Reddedilmişti! Akbelen Görüşmesine 37 Muhalefet Milletvekili Katılmamış39 izlenme
Aytun Çıray: "Akşener artık sokağa çıkamayacak halde!"
Arazi bedava güneş bedava elektrik parayla
Kılıçdaroğlu'nun konuşması Erdoğan'ı kızdırmış! "Böyle grup yönetimi olur mu?"
Felçli adamı şafak operasyonu ile gözaltına aldılar! Hastane hastane dolaştırıp cezaevine koydular