Sosyal medya bu videoyu konuşuyor ! '3 yıl içinde darbeyi yapacak güce geldiler !'

1012 izlenme 15 Şubat 2018
Reklamlar

Tarih: 4 Temmuz 2014.

İzmir 5. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan 5'i muvazzaf asker, 10'u tutuklu 357 sanığın yargılandığı "Gizli bilgi ve belge bulundurma" davasına tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi.

Tahliye edilen FETÖ kumpası mağduru subay Bülent Akbaş, cezaevi kapısı önünde gazetecilerin uzattığı mikrofona şu açıklamayı yapmıştı:

“Devletin içindeki paralel yapı temizlenmediği sürece, en az üç sene içinde tarihin görmüş olduğu en büyük darbeyi yapacak güce geldiler, bunu söylemek istiyorum.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

YÖK'ten Erdoğan'ın fahri doktoralarıyla ilgili açıklama Hakaret, tehdit ve küfüre maruz kalan doktor isyan etti! Kılıçdaroğlu ve gençlerden Anıtkabir’e ziyaret Diyanet'in personel servisi harcaması 7,8 milyon TL’den 27,8 milyon TL'ye fırladı!