Türkiye günlerdir emekliye yapılacak zammı bekliyordu. Beklenen düzenlemeye ilişkin AKP'li kurmaylar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a 3 ayrı teklif sundu. Raporu dün akşam değerlendiren Erdoğan, alternatifler arasından seçimini yaptı. Erdoğan'ın kararını ise AKP Grup Başkanı Abdullah Güler bugün açıkladı ve en düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL oldu.
Güler’in açıklamayı yaptığı sırada yanında geçtiğimiz günlerde kolundaki 562 bin lira değerindeki Rolex marka saatiyle gündem olan Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun olması dikkat çekti. Sosyal medyada pek çok kullanıcı bu duruma, “Emekliye yapılan 2 bin 500 TL’lik zammı 562 bin TL’li saat takan isimler açıklıyor” diyerek tepki gösterdi.

AKP Grup Başkanvekişi Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehiroğlu’nun da yarım milyonluk Rolex saat taktığı ortaya çıkmıştı. Takipçileri ‘Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok’’ yorumları yapmıştı. Yenişehirlioğlu gelen mesajlar sonrasında paylaşımını silerken, yaşananlar AKP içinde de tartışmalara neden olmuştu. Yenişehirlioğlu eleştirilere, "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" diyerek yanıt vermişti.
Kaynak: Gerçek Gündem
Kırklareli’nde, Ömer Halisdemir, Fethi Sekin ve Fırat Çakıroğlu’nun resimleriyle kamufle edilmiş bir tırın içinden 67 kaçak göçmen çıktı25 izlenme
AKP'deki istifa krizinin ardından MHP'de de istifalar başladı116 izlenme
AKP'li meclis üyesi Fatih Taşdemir Cumhuriyet'e, laikliğe ve demokrasiye kin kustu!37 izlenme
Kılıçdaroğlu’na yumruk atan Osman Sarıgün’e devlet koruması!145 izlenme
Ümit Özdağ’dan Ali Erbaş’a: “Rıfat Börekçi'nin makamına ihanet ediyorsun”128 izlenme
Yaşam tarzına fahiş zam: AKP'li belediye içki satış iznini 3500 liradan 150 bin liraya çıkardı!36 izlenme
İzmir'e gemi ile angus getirildi!202 izlenme
AKP'li isim, Rize'ye gidecek olan İmamoğlu'nu alenen tehdit etti sonra da tweetini sildi!104 izlenme