Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından kendisi için yapılan bir şarkıyı paylaştı. Yavaş paylaşımına "Ben en büyük ödülü siz değerli büyük ailemin kalbinde yer bularak kazandım. İyi ki varsınız" notunu düştü.
Şarkıda "Kuşlar uçmaz kervan geçmez, kimse senin halini bilmez. Gönlü güzel, kalbi özel, dost peşinde yürekli adam Mansur Başkan, Mansur Başkan dost peşinde güzel adam" ifadelerine yer verildi.
Şarkının ardından konuşan Ankara Genç Müzisyenler Başkanı Serkan Matoğlu da "Bırakın desteği Mansur Başkanı'nın bizi söylemesi hoşumuza gitti, demek ki birileri var yanımızda bizim" ifadelerini kullandı.

Valilik’ten ‘Atatürk heykeline saldırı’ açıklaması
Eski eşini sokak ortasında tekmeleyen İbrahim Zarap tutuklandı!
Belediye Başkanı, krize dikkat çekip makam aracını satılığa çıkardı! "Halkın parası, halka gitsin"
AVM’ler borcunun faizini bile ödeyemiyor
Bunu söyleyen bir Hakim! "Savcılık sanık Nagehan Alçı’yı koruyor"
AKP'li Zengin'in emekli açıklamasına tepki yağdı: 273 bin liralık vekil maaşını unuttu
Sedat Bozkurt'tan dikkat çeken Sinan Ateş yorumu: "Cinayetin MHP’de yarattığı travmanın kalıcı hasarları oldu"
AKP'nin büyük Filistin mitinginde skandal: AKP'li Havayolu Müdürü Hilafet pozu verdi
Tarım devi konkordato istedi!