Home
14 Aralık 2023 ( 19 izlenme )
Reklamlar

Soylu hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi: Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu, intikam duyguları bitmedi

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, basında kendisi hakkında çıkan haberlere sert tepki gösterdi. Soylu, X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda, görevden ayrılalı 5 buçuk ay olmasına rağmen hala kendisine yönelik hırslı, kin dolu iftiraların ve intikam duygularının devam ettiğini belirtti.


Ayrıca, her gün organize bir şekilde ortaya atılan yeni iftiralar ve yalanlarla karşı karşıya kaldığını ifade etti. Soylu, paylaşımında söz konusu haberlere ait görsellere de yer vererek, bu haberlerin kendisine yönelik saldırıların bir parçası olduğunu vurguladı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

RTÜK'ten Halk TV'ye "Ayşenur Arslan" cezası: "Kraldan çok kralcılığın son örneği" Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’dan ‘torpil’ savunması: "Bize talep gelir, ilgili yerlere iletiriz" "Gazze'ye en önde giderim" diyen Halil Konakçı, biber gazına dayanamayıp fenalaştı Süt ve süt ürünlerine yüzde 25 zam geldi!