Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil'e ilişkin çarpıcı bir iddiayı öne sürdü.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdağ, Erdil'in Avusturya'nın Viyana kentine tarikat ve cemaat mensupları ile yan yana geldiğini ve burada cumhuriyeti hedef alan açıklamalar yaptığını iddia etti.
Özdağ, Erdil'in, "Bu Cumhuriyet elbisesi bize dar geliyor. Keseceğiz, yırtıp atacağız" dediğini aktardı.
Özdağ paylaşımında ayrıca Erdil'e"Doğru mu Sabri Bey kesecek, yırtıp atacak mısınız?" sorusunu yöneltti.
Zafer Partisi Genel Başkanı'nın paylaşımı şöyle:
"İddia o ki geçtiğimiz günlerde Viyana'ya giderek, oradaki tarikat ve cemaat mensuplarıyla buluşan İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil şöyle dedi; 'Bu Cumhuriyet elbisesi bize dar geliyor. Keseceğiz, yırtıp atacağız!' Doğru mu Sabri Bey, kesecek, yırtıp atacak mısınız?"
Gerçek Gündem
Afrin'de yaşayan Suriyeliler, Türkiye'deki Suriyelilerin geri dönmemesi için eylem düzenledi!25 izlenme
Peçeli demokrasi (!) nöbetçisinden feto'ya beddua üstüne beddua2098 izlenme
Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplam 1.800 sözleşmeli işçi istihdam edecek.29 izlenme
Erdoğan'ın seçim planını Ali İhsan Yavuz ifşa etti! Yeniden adaylık ve tarihini açıkça anlattı6 izlenme
Dış ticaret açığı Ağustos'ta rekor kırdı!25 izlenme
Benzin’e büyük zam!211 izlenme
CHP teklif etti, AKP’li Belediye T.C.’yi kabul etti124 izlenme
AKP iktidarında 365 bin hektar orman yandı9 izlenme