Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil'e ilişkin çarpıcı bir iddiayı öne sürdü.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdağ, Erdil'in Avusturya'nın Viyana kentine tarikat ve cemaat mensupları ile yan yana geldiğini ve burada cumhuriyeti hedef alan açıklamalar yaptığını iddia etti.
Özdağ, Erdil'in, "Bu Cumhuriyet elbisesi bize dar geliyor. Keseceğiz, yırtıp atacağız" dediğini aktardı.
Özdağ paylaşımında ayrıca Erdil'e"Doğru mu Sabri Bey kesecek, yırtıp atacak mısınız?" sorusunu yöneltti.
Zafer Partisi Genel Başkanı'nın paylaşımı şöyle:
"İddia o ki geçtiğimiz günlerde Viyana'ya giderek, oradaki tarikat ve cemaat mensuplarıyla buluşan İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil şöyle dedi; 'Bu Cumhuriyet elbisesi bize dar geliyor. Keseceğiz, yırtıp atacağız!' Doğru mu Sabri Bey, kesecek, yırtıp atacak mısınız?"
Gerçek Gündem
Memleketin anahtarını İngiltere’de vermişler!316 izlenme
Anadolu'nun en büyük şirketi milyarlarca liraya satıldı20 izlenme
Askeri arazilerin kimlere gittiği devlet sırrıymış!34 izlenme
İETT Genel Müdürü Demet: "Motorine ödenen vergilerle 500 otobüs alınırdı"36 izlenme
"Eyvah" dedirten gelişme!50 izlenme
3 iş insanını Cunda Adası'nda şoke eden olay! Erkek oldukları için restorana giremediler28 izlenme
Bir iddia daha çürütüldü: İBB'de işe alındığı iddia edildi üniversite öğrencisi çıktı20 izlenme
AKP'nin üst düzey isminden anket itirafı! "Oylar düştü, MHP baraj altı"47 izlenme