Çalışan emekliden vicdansız açıklama! 'Asgari ücretliler ölsün, nüfus çok fazla'

43 izlenme 01 Temmuz 2022
Reklamlar

Sosyal medyada gündem olan bir sokak röportajında, bir vatandaşın “Asgari ücretliler ölsün, dünya nüfusu çok fazla” ifadelerini kullanması tepki çekti.

Youtube’da yayın yapan “Sokak Kedisi” isimli hesapta yer alan bir videoda, bir vatandaşın asgari ücretlilere ilişkin kullandığı ifadeler gündem oldu.

Makine mühendisi olduğunu ve Türkiye ekonomisinin iyi olduğunu öne süren kişi, "Parası olan adam her zaman kazanır. Param var, emekli maaşım var, kira gelirim var. Halen bir asansör firmasında mühendis olarak çalışıyorum. Didim'de de şantiye şefliği yapıyorum" dedi.

"EVET ÖLSÜN DİYORUM"

Muhabirin "Ablada mendil satıyor o geçinebilir mi mesela" sorusuna "Mümkün değil" yanıtını veren kişiye muhabir  bu kez "Ekonomi iyi derken neye göre iyi diyorsunuz?" sorusuna ise "Ekonominin  iyi olmasının sebebi parası olmayan adamın yaşam hakkı bile yok" yanıtını verdi.

Muhabirin "O zaman ekonomi iyi diyemiyoruz. Doğru mu" sorusuna ise "Parası olan adam yaşar. Parası olmayan adamın yaşam hakkı yok ölsün. Dünya nüfusu o kadar çok ki. Bir profesöre göre dünyada 2 milyar insan fazla" dedi.

Muhabirin "Siz temiz bir havada yaşamak için diğer insanlar ölsün mü diyorsunuz" soruna "Aynen öyle" yanıtını verdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son ankette AKP’ye büyük şok! Saray’da herkes bu anket sonuçlarını Erdoğan’dan saklamaya çalışıyor Kan donduran bir istismar skandalı daha! Sapık itiraf etti, baba şikâyetçi olmadı! Depremde 31 kişiye mezar olmuştu: Trend Garden Rezidans davasında tepki çeken karar İmamoğlu ikinci kez Anıtkabir’i ziyaret etti