İstanbul'un Kağıthane ilçesinde, bir zincir markette kadınların etek altını fotoğrafladığı iddiasıyla 17 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan komiser S.E.'ye cezasında indirim uygulanarak 6 yıl 3 ay hapis ve 16 bin 660 lira adli para cezasına çarptırıldı.
İstanbul Kağıthane'de bulunan bir zincir markette kadınların etek altı görüntülerini çektiği gerekçesiyle 17 yıla kadar hapsi istenen, tutuksuz sanık polis memuru S.E.'nin yargılandığı davanın 9'uncu duruşması yapıldı. İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuksuz sanık S.E. katılmazken avukatı duruşma salonunda hazır bulundu.

Mahkeme, sanık S.E.’ye "Özel hayatın gizliliğini ihlal etme" suçundan 3 yıl hapis cezası verdi. Cezada indirim uygulayan mahkeme sanığın 2 yıl 6 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.
Sanığın etek altı görüntülerini çektiği C.G. ile anlaştığı gerekçesiyle ceza verilmesine yer olmadığına hükmeden mahkeme, diğer müşteki G.E.’ye yönelik "cinsel taciz"’ suçundan 6 ay hapis cezasında indirim uygulayarak 5 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
Mahkeme, sanığa, "çocukların kullanıldığı müstehcen ürünleri ülkeye sokma, çoğaltma, satma, depolama, bulundurma ve kullanıma sunma" suçunda karşılık verdiği 4 yıl hapis cezasında da indirim yaparak 3 yıl 4 ay hapis ve 16 bin 660 lira adli para cezasına hükmetti.
halktv.com.tr
AKP’nin İstanbul il başkanı baltayı taşa vurdu!34 izlenme
Alkolde zam yağmuru devam ediyor! Bir grupta daha fiyatlar arttı46 izlenme
Mülakat skandalı!142 izlenme
Uçakta herkes inmeye çalışırken o aniden namaz kılmaya başladı, geçişi engelleyen adam gözaltına alındı47 izlenme
AKP'li Osmangazi Belediyesi, sahte ödülün tanıtımına binlerce lira harcamış!125 izlenme
Erdoğan'ın 2024’ü 'emekli yılı' ilan etmesine emeklilerden yanıt: “Harika yılımız. Öpülme yılımız bizim”44 izlenme
Alkol yasağına ilişkin resmi açıklama gelmeden, Şişli'de bir markete 'yasak' kararı asıldı!65 izlenme
Diyanet, 11 yıldır Atatürk'ü yok saymaya çalışıyor! 30 Ağustos için hazırlanan hutbede Atatürk yok!85 izlenme
Berber fiyatları uçtu: Bu yıl 4.kez zamlandı
Vatandaş krizle boğuşurken, Vali'den tartışma yaratan lüks makam aracı!
Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme: MHP'li Olcay Kılavuz da dosyaya girdi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı 10 yıl önce de aynı kazayı yaşamış: Tekenin dümeni karnına saplanmış