OdaTV'nin haberine göre, sosyal medya platformlarında paylaşılan videoda, Süleyman Demirel yanında Bülent Ecevit, Mesut Yılmaz ve Erdal İnönü varken enflasyonla ilgili düşüncelerini TRT'de katıldığı bir programda açıkladı.
Demirel "Türkiye’nin birinci sorunun o yıllarda enflasyon" olduğunu söylemesi dikkat çekti.
Sanki 2023 seçiminin sonucunu yıllar önce görmüş gibi açıklama yapan Süleyman Demirel enflasyonun önemini vurguladı ve halkın bütünlüğü için önemli olduğunun altını çizdi. Demirel'in o videosu gündem oldu.
Demirel videoda "Doğrudur Türkiye'nin birinci sorunudur enflasyondur. Hakikaten bugün, enflasyon dediğimiz halk günlük yaşar. Halkın birinci sorunu geçim sıkıntısıdır. Esasen enflasyon devletleri yıkan bir olaydır. Milletleri içinden bozan bir olaydır. Esasen enflasyon sadece pahalılık olayı da değildir. Ahlakı bozar. Borcu olan borcunu ödeyemez. Alacağı olan alacağını alamaz. Hırsızlıktan, soygundan, fuhuşa kadar hemen hemen bütün yolları açar. Toplumun içini bozan bir olaydır. Onun için Batılılar enflasyona bir numaralı halk düşmanı derler. Tek kollu canavar derler" diye konuşmuştu.
Türkiye Varlık Fonu 18 ayda havlu attı!
Yunanistan’dan korkutucu anket! Türkiye’yi AB’de istemiyoruz, savaşa girebiliriz!
Bakan Bayraktar: "İşçilerin lokasyonu tespit edildi"
Siyanürle altın arayıp doğayı katledeceklerdi: Maden arama için izin verilen yayla için flaş karar çıktı
Yurttaşın talebi erken seçim: "Bir an önce önce erken seçim olsa da olmazsa da gitsin bu. Milleti kavurdu, yedi. İmamoğlu çıksa millet nefes alır"
AKP'li Ravza Kavakcı Kan paylaşımını unuttu, yalanı böyle ortaya çıktı!
Tank Palet Fabrikası oyunları: Önce ihale, sonra devir!
Kırıkkale'de ilk ve ortaokul öğrencileri camide 'puanlandı'
Türkiye'ye 'Irak petrolü' cezasında ayrıntılar ortaya çıktı: "Irak petrolünden şirketler kazandı, tazminatı devlet ödedi"
Afrin’den Reyhanlı’ya roketli saldırı!
TÜED Başkanı Ergün öyle bir laf etti ki emekliler tepki gösterdi: "Önce onu değiştirin"
Borsa İstanbul paylarının Katar’a kaça satıldığı bilinmiyor!
Muharrem Sarıkaya'nın tokat attığı basın emekçisi: 'Müdürüm ısrarla özrünü kabul etmemi istedi, hukuki süreci başlatacağım'
Avrupa hisseleri için pozitif düşünce