OdaTV'nin haberine göre, sosyal medya platformlarında paylaşılan videoda, Süleyman Demirel yanında Bülent Ecevit, Mesut Yılmaz ve Erdal İnönü varken enflasyonla ilgili düşüncelerini TRT'de katıldığı bir programda açıkladı.
Demirel "Türkiye’nin birinci sorunun o yıllarda enflasyon" olduğunu söylemesi dikkat çekti.
Sanki 2023 seçiminin sonucunu yıllar önce görmüş gibi açıklama yapan Süleyman Demirel enflasyonun önemini vurguladı ve halkın bütünlüğü için önemli olduğunun altını çizdi. Demirel'in o videosu gündem oldu.
Demirel videoda "Doğrudur Türkiye'nin birinci sorunudur enflasyondur. Hakikaten bugün, enflasyon dediğimiz halk günlük yaşar. Halkın birinci sorunu geçim sıkıntısıdır. Esasen enflasyon devletleri yıkan bir olaydır. Milletleri içinden bozan bir olaydır. Esasen enflasyon sadece pahalılık olayı da değildir. Ahlakı bozar. Borcu olan borcunu ödeyemez. Alacağı olan alacağını alamaz. Hırsızlıktan, soygundan, fuhuşa kadar hemen hemen bütün yolları açar. Toplumun içini bozan bir olaydır. Onun için Batılılar enflasyona bir numaralı halk düşmanı derler. Tek kollu canavar derler" diye konuşmuştu.
“Bu ülkede bir şekilde ölürsün” notuyla paylaşım yapan vatandaş: “Bu memlekette nasıl öleceğinizi düşünmeyin. Enflasyon yüksek, insan hayatı ucuz”
Siyasilerin derdi seçim, vatandaşın derdi geçim
Dolar ve Euro’da sert çözülme: TL’ye garantili mevduat dopingi
Ukrayna: "Rusya saldırı operasyonlarına yeniden başlamaya hazırlanıyor"
Anadolu’da maske feryadı! "Bize maske ne zaman gelecek?"
AKP'li Mehmet Şimşek, vatandaştan toplanan deprem vergilerini harcadıklarını zamanında itiraf etmişti !
İYİ Parti'de kriz sürüyor: Ümit Özlale partisinden istifa etti
İzinsiz asılan 'Love Erdoğan' afişleri yerine 'Tek Sevdamız Atatürk' afişleri astıran belediye başkanına soruşturma!
İşte Türkiye'nin gerçek sorunu: 267 bin 214 genç işsizlik maaşına mahkum!
AKP'lilerin en çok merak ettiği anket ve büyük soru: Erdoğan gidiyor mu?
Bilal Erdoğan'ın okul arkadaşına çift maaş!
Erdoğan'ın masasına getirildi: En düşük emekli maaşına yapılacak zam belli oldu!
Seçil Erzan yeniden hakim karşısında
Hazine arazilerini Suriyelilere verin talimatı! Bir sürü ilde olmuş Manisa Ticaret Odası Başkanı tek başına direnmiş