Almanya’daki Süleymancılar “Bize karşı bu emri kim verdiyse Allah onun belasını versin“ diye beddua seanslarına başladı. Bu hareket FETÖ’cüleri hatırlattı. Yasa dışı yollardan 1 milyar Euro’ya yakın para kaçırılan Almanya ise suskun. Süleymancılara karşı hiçbir yasal takibat yok.
BELA OKUYORLAR
Lüks giyimli oldukları görülen Süleymancılar’dan, baş hoca olduğu tahmin edilen biri “Biz haksızsak, Allah bizim belamızı versin. Çoluğumuzun, çocuğumuzun belasını versin. Kıyamete kadar bela versin. Amma eğer biz haksızsak bizle ilgili emir verenler haksızsa Allah onların bin bir belasını versin. Cenabı hak çoluğundan çocuğundan çıkarsın. Sürüm sürüm süründürsün“ diyor. Yanındakiler ise “Amin, amin” diyerek destek oluyor.

Alman basını geçen yılki haberinde cemaatten muhalif olarak söz etti.
Bu arada geçen yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir konuşmasına değinen Frankfurter Rundschau, “Erdoğan neden başka bir islami yapılanmayı hedef aldı?” başlığıyla bir haber yayınlamıştı. Haberde, Süleymancıların muhalif olarak tanımlanması dikkat çekti.
‘NEREDEN BULDUN’ YOK
Bu arada Almanya ve ülkelerine çeşitli yollarla akıtılan milyonlarca Euro’ya rağmen, herhangi bir işlem başlatmadı. Kendi halindeki vatandaş, 3 bin Euro gönderse, “Nereden buldun?” diye soran Almanya’nın iki yüzlü tavrı da dikkat çekti.

Prof. İzzet Özgenç, Erdoğan’ın eski hukuk danışmanı.
Süleymancılar operasyonunda gözaltına alınan isimler arasında eski Hakimler ve Savcılar Kurulu üyesi ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Gökçen de var. Cumhurbaşkanının eski hukuk danışmanı Prof. Dr. İzzet Özgenç, Gökçen’in 67 yaşında ve sağlık sorunları olduğuna vurgu yaparak Erdoğan’a hitaben şunları söyledi: “Birkaç ay sonra yaş haddinden emekliye ayrılacak, çağrıldığında gelecek bu arkadaşımız, kaçacak bir kişi gibi gözaltına alındı, bodrum katındaki nezarethanede tutuluyor. Yanlışları dile getirmek görevimizdir.”
Sözcü
Kayyum kararı faiz tahminlerini değiştirdi21 izlenme
Diyanet’e matbaa harcaması için 563 milyon TL israf bütçesi29 izlenme
Cihat Yaycı, Edirnekapı Şehitliği’nden ateş püskürdü: Şehitler mezarından kalkmadan, gazilerin uzuvları yerlerine gelmedikçe, o cani İmralı'dan dışarı çıkarılmamalıdır!"27 izlenme
İktidar kamuda tasarruf yapılacağını söylüyor ama bütçe verileri öyle demiyor: Şatafat tam gaz!30 izlenme
Çekirge açıklaması: ‘Geliyorlar bizi yok edecekler’ gibi bir durum yok141 izlenme
Güllü'nün kardeşlerinin avukatı, aldırdıkları bilimsel mütalaayı açıkladı: "Kesin nitelikte bulgular yer alıyor"25 izlenme
Depremde üç gün ortalıkta gözükmeyen arama kurtarma ekipleri Erdoğan'ın afişini asarken görüldü!39 izlenme
THY’den 9 ayda 5,2 milyar TL zarar!78 izlenme
Sendika başkanından orman yangınları hakkında çok konuşulacak iddia: "Ucuz hammadde temini için göz yumuldu"
Erdoğan’ın karşısında kim ne kadar oy alıyor? işte anket sonucu...
Şansın böylesi: 'Deprem konutu kurası'nda Menzil şeyhlerinin tamamına ev çıktı!
Beylikdüzü’nde kadına şiddet kamerada! 'Başında erkek yok, seni muhatap almıyorum!'