Dünya'nın dikkati bir kez daha Suriye'nin üzerinde. Geçtiğimiz hafta cihatçı terör örgütlerinin hareketliliği, Halep'in HTŞ tarafından, Tel Rıfat'ın ise Suriye Milli Ordusu (SMO) tarafından ele geçirilmesi ile devam ediyor.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın HTŞ'ye karşı koyamaması şaşkınlık yarattı. Esad'ı yalnız bırakmayan Rusya, Tel Rıfat'a düzenlediği hava saldırısıyla desteğin devam edeceğini mesajını bir kez daha tekrarlarken, İran'a bağlı milislerin Irak'tan sıcak bölgeye sevk edilmesi krizin derinleşeceğini işaret ediyor.
Çatışmaların en büyük mağdurları ise bölgede yaşayan siviller oldu. 2011 yılında büyük bir göç dalgası yaşayan milyonlarca Suriyeli mültecinin geldiği Türkiye, yeni bir göç dalgası tehlikesi ile karşı karşıya.

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından açıklanan son veri ise bu kaygıyı artırdı. BM, İdlib ve Halep'in kuzaeyinde yaşayan en az 48 bin 500 kişinin yerinden edildiğini duyurdu.
Ancak göç dalgasının hangi yönde ilerlediği konusunda bir bilgi verilmedi.
Kuyrukları ile meşhur Et ve Süt Kurumu'nun İstanbul'daki tek şubesi kapatıldı, nedeni ortaya çıktı: "Ya şeytanın bile aklına gelmez bu ya!"9 izlenme
İmamoğlu: Bu millete öyle söz verdim… Randevu vermeseler de görüşeceğim92 izlenme
İBB 137 Milyon TL'ye 2432 tane yeni araç kiraladı!125 izlenme
Döviz bağımlılığı artan Türkiye’nin borçları 1.2 trilyon dolara dayandı!52 izlenme
Narin Güran cinayetinde yeni detaylar: Kusmuk izleri tespit edildi50 izlenme
Türkiye bu görüntüleri unutmadı!166 izlenme
Nurettin Yıldız'a destek veren milli eğitim müdürü buhar oldu!136 izlenme
Erzurum’dan sonra Trabzon’da da CHP’lilere saldırı! "Geri durmayacağız"37 izlenme
Akit muhabiri, AKP'li vekili kumar oynarken görüntüledi: Vekil ve korumalar muhabire saldırdı!
Vatandaşa sabır yandaşa çattır çattır
CHP'nin emekli binbaşılarla ilgili teklifi AKP tarafından reddedildi!
Ordu’da kırmızı alarm! Hastanelerin boş alanları yoğun bakıma dönüştürülüyor!