CHP milletvekilleri, Baybur'ta Çoruh Nehri'nin geçtiği köprüye 'İmamoğlu' pankartı astı

39 izlenme 14 Haziran 2025
Reklamlar

CHP milletvekilleri, Bayburt'ta Çoruh Nehri'nin geçtiği köprüye "İmamoğlu'na Özgürlük" pankartı astı.



CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlattığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingleri devam ediyor.

Bu hafta Bayburt'ta düzenlenen miting öncesi CHP'li milletvekilleri Çoruh Nehri'nin geçtiği köprüye "İmamoğlu'na Özgürlük" pankartı astı.

İSTANBUL'DA ASILMIŞTI

CHP'li vekiller, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun görsellerinin savcılık tarafından yasaklanmasının ardından eski adı Boğaziçi Köprüsü olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne “Free İmamoğlu (İmamoğlu'na özgürlük)" pankartı asmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, pankart eylemi hakkında soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yeni havalimanındaki maliyete kimse bu açıdan bakmamıştı! Yıllık 120 milyon dolar kimin cebine girecek? Mansur Yavaş, Suudi Arabistan Büyükelçiliğinin önüne Türk bayrağı ve Atatürk posterleri astırdı! İran'dan İslam ülkelerine İsrail çağrısı: "Derhal kapatın ve kovun" Karabük Belediye Başkanı MHP’li Rafet Vergili AKP'yi topa tuttu: "AKP siyaseti herhangi bir yerde rant varsa onu peşkeş çekmekle başlar"