Türkiye’ye kaçak yollarla giren Suriyeli ve Afgan kaçaklar Türkiye’nin başına dert olmaya devam ediyor. Genellikle kadınlara cinsel taciz, hırsızlık ve bıçaklı yaralanmalarla gündem olan kaçak göçmenlerden biri de Şanlıurfa’da ortaya çıktı.
Haliliye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bekçiler, yaya olarak Bahçelievler Mahallesi'nde yaptıkları rutin uygulamada şüphe üzerine durdurdukları Suriye uyruklu M.A.’nın üstünü aradı.

“REŞİT OLMAYAN ÇOCUĞUN NİTELİKLİ CİNSEL İSTİSMAR' SUÇUNDAN ARANIYORMUŞ”
M.A.'nın yapılan ‘Genel Bilgi Taraması’nda (GBT), "Reşit olmayan çocuğun nitelikli cinsel istismar" suçundan arandığı tespit edilirken, Görevli bekçi bu sırada şüphelinin elindeki bastonu fark ederek inceledi. Bastonun içinde gizlenmiş halde 80 santim uzunluğunda bıçak olduğunu belirleyen bekçi, baston bıçağa el koyarken, M.A., gözaltına alındı.



Yeniçağ
Ferdi Zeyrek için 'ek bilirkişi raporu' hazırlanacak34 izlenme
Emekli Albay Özeller'in tutukluluğunda yetki krizi: "Hayretle izliyoruz"29 izlenme
Put Adam kitabının yayıncısına ‘Atatürk’ün hatırasına hakaret’ten hapis istemi!128 izlenme
Rezan Epözdemir krizinde yeni perde! AKP’li isim 'Taş üstünde taş kalmaz' diyerek açıkladı29 izlenme
Tutuklu İPA Başkanı Buğra Gökçe'den Bakan Göktaş'a cezaevinden "aile fotoğrafı yarışması" yanıtı24 izlenme
CHP'nin Gölge Dışişleri Bakanı'ndan müthiş iddia! F-16'ların alımını Erdoğan'ın damadı mı engelliyor?25 izlenme
Alevilerden destek arayışı suç sayıldı21 izlenme
Sinan Ateş cinayetinde tutuklama: Komiser cezaevine gönderildi69 izlenme