İstanbul’un Güngören ilçesine bağlı Mareşal Çakmak Mahallesi’nde şarküteri işleten Güngör Bektaş, dini nikah ile beraber olduğu Suriye uyruklu Ghufran A’nın Suriye uyruklu erkek arkadaşları tarafından şiddete uğradı. 9 yıl boyunca Ghufran A ike dini nikah ile beraber olduğunu belirten Bektaş, ilişkilerini 1 yıl önce sonlandırdığını belirtti.
Güngör Bektaş, ilişkilerinden doğan 5 yaşındaki erkek çocuğunun ‘kötü muameleye’ uğradığını iddia ederek velayet davası açtı. Velayet davasını duyan eski eş Ghufran A. yanına Suriye uyruklu 2 erkek arkadaşını da alarak, 13 Şubat’ta Güngör Bektaş’ın dükkanına geldi. Velayet davasından anlaşmak istediklerini söyleyen Ghufran A. dükkanın arkasında bulunan depo bölümünde Bektaş ile bir süre konuştuktan sonra, beraberinde gelen arkadaşlarıyla birlikte Bektaş’a tehditler savurdu. Daha sonra Bektaş’ı darp eden şüpheliler, Bektaş’ın çalışanının cep telefonunu gasp etme girişiminde bulundu. Şüpheliler olay yerinden hızla uzaklaşırken, Bektaş da darp raporu alarak emniyette eski eşi ve arkadaşları hakkında suç duyurusunda bulundu.
Yaşananları anlatan Güngör Bektaş “9 yıl dini nikahlı bir birlikteliğimiz geçmişti kendisiyle. 1 yıl önce uygunsuz yaşam tarzından dolayı kendisinden ayrıldım. Çocuğumu sürekli benden kaçırıyordu ve görüştürmüyordu. Bunun üzerine velayet davası açtım kendisine. Velayet davasından sonra kendisi iyi niyetini göstermek için 8 Şubat’ta çocuğu görebileceğimi söyledi ve çocuğumu aldım. Çocuğum, evde bana annesi tarafından ve annesinin beraber yaşadığı kişi tarafından darp edildiğini söyledi. Bunun üzerine ertesi gün hemen çocuğumu hastaneye götürdüm. Çocuğun raporları elimde; bakımsız olduğu, uyuz olduğu ve darp edildiği raporunu alarak savcılığa başvurduk. Dava açtığımı duyunca dükkanıma gelerek seninle konuşacağız dedi yanında ki 2 kişiyle birlikte. ” dedi.
Görüşmenin devamında eski eşi ve arkadaşları tarafından tehdit edildiğini söyleyen Bektaş, “Bizde iyi niyetli olduklarını düşünerek depoya geçtik oturduk. ‘davadan vazgeçeceksin, Sizin mahkemeniz bizi bağlamıyor biz Suriye rejimi halkıyız, biz keseriz öldürürüz seni’ gibi tehditlerin ardından bende sert çıkışınca arbede yaşandı. Görüntülerde göreceğiniz gibi beni hemen 2 kişi alta alıp tekme ve yumruk atarak darp ettiler. Çıkarken de, çalışanımız Hüseyin abimizin elindeki telefonu gasp etmeye çalışıyorlar. Başaramayınca hızla uzaklaşarak kaçıyorlar” sözleriyle yaşananları anlattı. Çocuğuna, annesi tarafından iyi bakılamadığını belirten Bektaş, çocuğu için mahkemeyi kazanmak istediğini söyledi.
Güngör Bektaş’ın eski eşinin arkadaşları tarafından darp edildiği anlar kendisine ait işyerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde Güngör Bektaş ile Ghufran A. ve iki erkek arkadaşıyla bir süre konuştuktan sonra yaşanan arbede görünüyor. İki yabancı uyruklu şüpheli, Bektaş’ı bir süre darp ettikten sonra depo dışında da şarküteri çalışanı gasp etmeye çalıştıktan sonra hızla uzaklaşıyor.
Tele1
AKP'li belediye başkanına tutuklama talebi: Cinsel saldırı davasında hakim kararı verdi
Mühürlenen binada 3 yıldır korku dolu yaşam
Türkiye’nin en borçlu belediyesinden haraç mezat dev arsa satışı!
Tamer Karadağlı’yı eleştiren oyuncu sorguya çekildi!
İlaç yazılıp eve gönderilen hasta 7 kişiye virüs bulaştırmış!
Türkiye'nin gerçek gündemi yürekleri yakıyor! Ayda 68 liraya geçinmeye çalışan aileye yardım eli
Borçlarını ödeyemeyen AKP'li belediye camileri gözden çıkardı
AKP'li başkandan canlı yayında skandal sözler! 'Şehidimiz uğurlu geldi'
Ünlü oyuncudan Engin Altan Düzyatan ve Tamer Karadağlı yorumu: 'Gezi'nin en önde gideni....'
Şirin'in katili için karar çıktı!
AKP'li belediye meclis üyesi sert eleştirilere maruz kalınca kürsüde ağladı!
Levent Gültekin 'Erdoğan darbeyi zaten biliyordu, çünkü tv'lerde yayınlanması için bir kaset hazırlatmış !'
İmar affından elde edilen 38 milyar lira kayıp!
'Meclis’te biz ne dersek o olacak. Erdoğan’ı biz kurtardık' diyen MHP Genel Başkan Yardımcısıı Aycan görevden alındı!