DHA'nın haberine göre, Tepebaşı ilçesine bağlı Sütlüce Mahallesi’nde oturan Suriye uyruklu A.E., iddiaya göre Uluzafer Caddesi’nde küçük bir erkek çocuğunu taciz etti.
Olayı fark eden çocuğun ailesinin tepki göstermesi üzerine toplanan mahalleli, Suriyeli uyruklu A.E.’ye saldırarak, darbetti.
A.E.’nin sığındığı sokaktaki bir ev ise taşlandı. Camları kırılan evden polis ekiplerince çıkarılan ve başından yaralanan A.E., Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahallede geniş güvenlik tedbiri alınarak, toplanan kalabalık dağıtıldı.
Erkek çocuğu ve ailesi ise ifadeleri için Çocuk Şubesi Müdürlüğü’ne götürüldü. Suriye uyruklu A.E.’nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.
Yeniçağ
Nagehan Alçı'nın sevgilisi Yunan istihbaratçı çıktı
4 öğretmenden 1’i ek iş yapıyor
11 milyon asgari ücretlinin bir aylık maaşı ortada yok!
Victor Osimhen, "alaycı" bir TikTok videosu nedeniyle kulübü Napoli'ye dava açabilir
Gerici Yeni Akit yazarından kadınlara: ‘Şiddete karşı koymaya çalışmayın’ dayak Allah’ın emridir
Kamuda maaşa bağlandığı öne sürülen AKP yöneticisinden savunma: "Kadrolu değilim işçiyim"
Bir fabrika daha mı satılıyor? CHP'li Yavuzyılmaz AKP'nin Çarşamba Şeker Fabrikası planını açıkladı
Soylu, verilerle doğrulamıştı: Kılıçdaroğlu'ndan teşekkür!
Korumaları soru sormak isteyen muhabiri ve ‘4 enkazım var’ diyen vatandaşı itekledi, AKP'li başkana tepki yağdı!