Hükümetin olmayan göç stratejisi ve açık kapı politikası ülkeyi sığınmacıların merkezi haline getirdi. Varlıkları son dönemde tartışma konusu olan Suriyelilerin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar da tepki çekiyor.
Özellikle sokaklarda yaptıkları paylaşımlar kadınlarımızı ve çocuklarımızı rahatsız ederken, ÖSO bayraklarıyla sahilde yaptıkları kutlamalar ve o anları sosyal medyadan yayınlamaları tepkilere neden olmuştu.
Suriyelilerin son yaptığı bir paylaşım ise adeta Türk toplumunun sinir uçlarıyla oynuyor. Sosyal medyadan gülücük koyarak yaptıkları paylaşımda Suriyeliler, Türkiye’nin sınır güvenliğiyle dalga geçiyor.
Arabadan inen bir çocuğu arayan güvenlik görevlisi, daha sonra araçtan inen yetişkin bir Suriyeli tarafından aranıyor.
Yapılan paylaşım Suriyeliler tarafından milyonlarca kez izlenirken, Türk izleyiciler tarafından tepkiyle karşılandı.
Yeniçağ
Kılıçdaroğlu'ndan alkol zammına çarpıcı tepki: "Yıldırmadır, zulümdür"
Diyanet’ten bir skandal daha: Sol elle şeytanlar yemek yer!
Açılışını Erdoğan'ın yaptığı AVM'de Ziraat Bankası'na büyük kazık: İki katı zararla satışta
Erdoğan 'gülme anı' hakkında konuştu: Şeytani bir kampanya
‘İmamlar grev yapabilir, akşam ve sabah namazı fazla mesaiye giriyor!’
Silahlı saldırı sonucu öldürülen Can Polat'ın annesinden cenazede Dilan Polat'a çok ağır sözler! "Onun yüzünden oldu her şey. Allah belasını versin"
Suriyeliden Atatürk'e ve Türklere hakaret!
Elektriğe dev zam yolda! Tarih verildi
Cüneyt Arkın: "Atatürk'ün dehasının üzerine deha yok, tabii ki milliyetçiyim"
Diyanet bol kepçe harcıyor
Putin'in 'durdurulamaz' füzesi Ukrayna'yı vurdu! Gökyüzünü yarıp gidişi görüntülendi
Mansur Yavaş'a kurulan aşağılık komplo ile ilgili tüm gerçekler bu videoda !
Murat Ongun'dan çarpıcı Cem Küçük anısı: Asgari ücret üzerinden 'Hükümete gol atmak için büyük fırsat' mesajı atmış
Devlette kaçak şirket çıktı!