Ramazan ve Kurban bayramlarında ülkelerine giden Suriyelilerin dönüşü sürüyor.
Suriyelilerin dönüşü Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Cilvegözü Gümrük Kapısı'ndan devam ediyor. Ramazan Bayramı'nda giden 83 bin kişiden 71 bin kişi geri gelmişti. Kurban Bayramı'nda ise 46 bin kişi gitmişti.
Kurban Bayramı'nda giden 46 bin kişiden 33 bini Türkiye’ye geldi. Bayram dönüşleri 30 Aralık gününe kadar devam edecek.

İDLİB’E GİDENLER DE VAR
Bu arada güvenli bölge haline gelen Suriye’nin İdlib kenti ve kırsalına giden Suriyeliler de Cilvegözü’nden çıkış yapıyor. Yanlarına eşyalarını alan Suriyeliler Cilvegözü Gümrük Kapısı’na geliyor.

Burada da yapılan çıkış işleminin ardından İdlib’e gidiyor. Yılbaşından bu yana gidenlerin sayısı da 32 bin 100’ü buldu.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/suriyelilerinbayramdonusudevamediyor211580h.htm
Alkole zam! İşte zamlı fiyatlar101 izlenme
İmamoğlu, son durumu sosyal medyadan paylaştı927 izlenme
Ekmeğe zam! Tüm Türkiye'de bu fiyattan satılacak39 izlenme
AKP'liler “Hoca’ya komplo mu kuruyorsunuz!” diyerek üstünü örtmüştü, Fethullah Gülen'in yeğeni Selahattin Gülen hakkında yeni tecavüz kararı!59 izlenme
İBB mi CHP mi? Ekrem İmamoğlu kararını açıkladı47 izlenme
Yılmaz Özdil açıkladı: "Peker'in pasaportuna el konuldu"60 izlenme
İBB operasyonunda yine 'tek sıra' görüntü servis edildi!37 izlenme
Sel felaketinde can kaybı 81'e yükseldi107 izlenme