Türkiye'de bu da oldu! Balcının arılarını haciz koyup götürdüler

21 izlenme 24 Mayıs 2025
Reklamlar

Sakarya Arı Yetiştiricileri Birliği'nin tesisine gelen haciz memurları, makinler, taşınabilir makinelerin yanı sıra kraliçe arılara da el koydu.


Yaklaşık 1 milyon 350 bin lira borcu olan Sakarya Arı Yetiştiricileri Birliği'ne ait tesise haci işlemi uygulandı.

Erenler Mahallesi Modern Sanayi E-5 Yan yol 1264. Sokak'taki tesiste gelen memurlar ne var ne yoksa kamyonlara atıp götürdü.

haciz-islemi-sonrasi-kralice-arilara-el-730220-215778.jpg

KRALİÇE ARILAR HACİZLİK OLDU

Sakarya 3. İcra Dairesi tarafından uygulanan haciz işleminde makineler ve taşınabilir eşyaların yanı sıra arıcılığın olmazsa olmazı kraliçe arılara da el konuldu.

haciz-islemi-sonrasi-kralice-arilara-el-730217-215778.jpg

haciz-islemi-sonrasi-kralice-arilara-el-730221-215778.jpg

halktv.com.tr

Kaynak:DHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB kar yağışı sonrası teyakkuza geçti! İstanbul'un o ilçesinde kaydırma seçmen fışkırıyor! Müdür, başkan yardımcısı ve şoför ev arkadaşı olmuş! Emine Erdoğan'ın İdlibliler için bağışladığı 50 ev teslim edildi Kurban Bayramı ikramiyesinin net 22 bin lira olmasını talep eden emekliler, yürüyüş düzenledi!