Home
07 Eylül 2022 ( 23 izlenme )
Reklamlar

Suriyelilerin sosyal medyada başlattığı kampanya Özdağ'ı çileden çıkardı: Canınız Cehenneme!

Suriyelilerin sosyal medyada başlattığı kampanya Özdağ'ı çileden çıkardı: Canınız Cehenneme!

Mülteciler konusunda yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, çok konuşulacak bir açıklama daha yaptı. Suriyelilerin kendileri aleyhine açıklama yapan siyasetçilerin tutuklanması için başlattığı kampanyayı sert bir dille eleştiren Özdağ, aksi takdirde 1217 Eylül tarihleri ​​arasında işe gitmeyeceklerini belirterek, “Canınız Cehenneme. Ülkemizde bizi tehdit etmeyin." dedi.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, mülteciler konusunda çok konuşulacak bir atılıma daha imza attı. Özdağ, Twitter hesabından bazı fotoğraflar paylaşarak, aleyhlerinde konuşan siyasilerin tutuklanması çağrısında bulunan Suriyelileri aksi takdirde işe gideceklerini söyleyerek sert bir dille eleştirdi.

"CANINIZ CEHENNEME"
Özdağ, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Ümit Özdağ başta olmak üzere, Suriyeliler aleyhinde açıklama yapan Türk siyasilerinin tutuklanması çağrısı yapan Suriyeliler, 1217 Eylül arası Türkiye'de çalıştıkları yerlerde iş bırakma eyleminde bulunma tehdidinde bulunuyorlar. Canınız cehenneme. Ülkemizde bizi tehdit etmeyin."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Piyasaları Yakacak Pazarlık Kulisi! Erdoğan faizlerin çıkmasına daha sonra indirmek koşuluyla mı izin verdi? Ermenilerle bir olan Lübnanlılar Türk Bayrağı’nı yaktı! Tutdere’nin serbest bırakıldığını öğrenen Adıyamanlı hıçkıra hıçkıra ağladı Sedat Peker tehditler savurdu, tarih verdi! "Kolunuzu bacağınızı koparacağım"