Anasayfa1
23 Mayıs 2019 ( 79 izlenme )
Reklamlar

T.C Bodrum'a geri döndü!


BODRUM'da, belediye hizmet binasının girişine, Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan 'T.C.' ibaresi konuldu.


Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Aras'ın, Bodrum Belediyesi hizmet binasının girişine 'T.C.' ibaresi konulması talimatı üzerine belediye görevlileri harekete geçti. 

Gerekli ölçümleri yapılarak, hazırlanan 'T.C.' tabelası, bugün yerleştirildi. Böylece belediyenin girişindeki tabela, 'T.C. Bodrum Belediyesi' olarak değiştirildi. Başkan Aras, "Bu belediye halkın ve Türkiye Cumhuriyeti'nin belediyesidir" dedi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1407322/T.C_Bodrum_a_geri_dondu.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Financial Times'tan TSK’nın Suriye ve Kuzey Irak operasyonu hakkında dikkat çekici yorum İstanbul’da gölü de çaldılar! Gizlice kaçak su çekmek için kilometrelerce boru döşemişler Saray’daki görevinden ayrılan Adnan Tanrıverdi, İstanbul’un başkent Arapça’nın resmi dil olmasını da istemiş! Hızını alamayan AKP'li Belediye Başkanı "laiklik" için boykot çağrısı yaptı!