Türkiye her yıl milyonlarca turisti ağırlamaya devam ediyor. Özellikle Rusya ve Avrupa’dan gelen turistlerin yanı sıra son dönemde Arap turistler de ülkemizi tercih etmeye başladı.
Döviz kurunun sürekli yukarı yönlü hareketi, Arap ülkelerin vatandaşlarının Türkiye’ye akın etmesine neden oldu. Özellikle Karadeniz, Arap turistlerin gözde yeri olurken, bölgeden yoğun şekilde arazi almaya da devam ediyorlar.
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler de Karadeniz’in ne hale geldiğini gözler önüne serdi. Türkiye’nin en milliyetçi şehirlerinden biri olarak kabul edilen Trabzon’un doğal cenneti Uzungöl adeta Arap turistlerin istilasına uğradı.
Arapların bölgeyi tercih etmesine kayıtsız kalmayan esnaf da tabelaları Arapça ile değiştirdi. İşletmelerin tabelalarında neredeyse hiç Türkçe olmaması, Arapça yoğunluklu olması tepkilere neden oldu.
Yeniçağ
Türkiye'ye yeni bir soykırım suçlaması kararı alındı
Yılmaz Özdil 'Sanki ülkeyi Müjdat ağabey yönetiyor !'
‘Varlık Fonu borçlanma fonuna döndü’
Kılıçdaroğlu düğmeye bugün basacak, çıkamadığı kürsünün intikamını böyle alacak!
Hasada iki hafta kala ithal buğday ihalesi! 'Bu benim çiftçim umurumda değil demek'
İnce’den kurultay açıklaması
Cübbeli Ahmet'ten bir Vehhabilik uyarısı daha: "Sonu kan ve katliam olacak; FETÖ’de olduğu gibi iş işten geçecek"
Financial Times yazdı: ‘Anketler, Erdoğan'ı ittifaka zorladı’
Cumhur İttifakı'nın İl başkanı Sinan Ateş afişleri astırdı
AKP'li belediye Ensar Vakfı yöneticisine çalışıyor: 7 yılda 48 ihale aldı!