İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat hakkında ev hapsi kararı verildi.
Ciddi sağlık sorunları yaşayan ve geçtiğimiz gün anjiyo olan Mahir Polat'ın tutukluluğuna geçtiğimiz günlerde itiraz edilmişti.
Polat, hapishaneden çıkış yaptığı sırada kısa süre gazetecilerle konuştu. Polat yaptığı açıklamada, "Benim için zor bir an, çünkü dostlarım içeride. Dinlenmem lazım, çok yorgunum. Bugün özellikle son 1-2 saat önce 20-1 tansiyondan geçtim. Herkesi çok seviyorum. Bu memleketin vicdanı bitmemiş, biliyorum. İnsanların ne yazdığını bilmiyorum onlara bile ulaşamadım ama bu toprakların insanını kalpten seviyorum ve güveniyorum" dedi.
Tele1
Dövizi tutmak için 66 milyar dolar gitti
Sabahattin Önkibar 'Teslim oldular... Milletten bakın neleri gizliyorlar!'
Türkiye-İran sınırında 5.9 büyüklüğünde deprem!
Kulislerde fısıldanan 400 vekil hesabı!
İBB'nin yardım götürdüğü '2 aydır işsiz olan' vatandaşın anlattıkları memleketin durumunu özetledi !
Savaşın 5. günü: İran ve İsrail füze saldırılarına başladı, Mossad üssü vuruldu
McKinsey ile gizli anlaşma!
Komünist Başkan Maçoğlu: Temsil ağırlama giderlerini 1 milyondan 30 bine düşürdük
Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren: "Maalesef Narin’in diş kalıp örneği alınamadı çünkü dişler dökülmüştü"
En düşük emekli maaşını 35 bin liraya çıkaracak dava
Devlet Cengiz’i, halk ormanı koruyor
AKP'li Sultanbeyli Belediyesi'ne bakanlık ve kaymakamlık zırhı!
Feto'nun doğduğu ev yakılmak istendi
AKP'nin DEM planı sokakta iflas ediyor: DEM Parti Sancaktepe İlçe Örgütü, CHP'nin düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingine katıldı