İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, sosyal medyada içeriği suç teşkil eden videolar yayımladığı iddiasıyla Tamar Tanrıyar hakkında başlatılan soruşturmada yakalama kararı çıkarılmıştı.
Hakkında, "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından soruşturma başlatılan Tanrıyar'ın 23 Haziran'da Marmaris Deniz Hudut Kapısı'ndan yurt dışına çıkış yaptığı tespit edilmişti.
Hakkında yakalama kararı bulunan Tanrıyar, Kuşadası'nda bir kruvaziyer gemisinde gözaltına alındı. Teslim olan Tanrıyar'ın İstanbul'a getirileceği belirtildi.
Uzun süredir CHP'lileri hedef alan videolar çeken ve hakkında suç duyurusunda bulunulan Tanrıyar, yakın zamanda iktidara yakın isimleri de hedef almaya başlamıştı.
NEFES
Turgut Altınok mal varlığını açıklamaktan korktu Allah’a sığındı!41 izlenme
Banka kartına el koyan AKP’li başkan eşine de kıyak geçmiş!58 izlenme
Mezunların bağışlarıyla kurulmuştu: İsmi değiştirildi, Bakan Özer tarafından tekrar açıldı!50 izlenme
Çanakkale'de AKP'li belediye, İmamoğlu'na destek standına bile müdahale etti!42 izlenme
AKP'ye ilk kez oy veren kadın, emekli maaşlarından şikâyetçi: "Torunum dondurma istedi, alamadım. Kandırıldığımı düşünüyorum, Erdoğan'a oy verdim, onu da helal etmiyorum"45 izlenme
Yeni banknotlar geliyor? BİM Para Sayma makinasıyla haberi verdi42 izlenme
Erdoğan aşığı isim isyan etti, hükümeti istifaya çağrdı! "Bitirdiniz memleketi"56 izlenme
Zincirleme rezalet! Sapık imam hak ettiği cezayı buldu27 izlenme