Ses Kocaeli Gazetesi’nin haberinde yer alan iddiaya göre; Kartepe Belediyesi, Yakup Haşimi’nin definedilmesi için Fatih Sultan Mehmet Mezarlığı’nda yer gösterdi. Fakat tarikat üyeleri vefat eden şeyhleri Yakup Haşimi’yi gösterilen mezarlık yerine, tarikat binasının karşısında konut alanına gizlice defnettiler.
Bu işlemin yasal olmadığı vurgulanan haberde şu ifadeler kullanıldı:
“Yasal olarak mümkün olmayan bu işlemi yapan tarikat üyeleri, daha sonra yasak olmasına rağmen bahçeye defnettikleri Yakup Haşimi’nin mezarının çevresini duvarlarla çevirdiler.
Vefat eden bir kişinin Bakanlar Kurulu kararı olmadan mezarlık yerine bir bahçenin ortasına defnettiler. Tarikat üyelerinin buraya türbe yapacakları ve tarikat üyelerinin ziyaretine açacakları öğrenildi.”

https://tele1.com.tr/tarikatseyhioldumezarligadegilturbeyegomuldu304695/
Tutuklanan Oğuzhan Uğur'un hakimlik ifadesi ortaya çıktı11 izlenme
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon24 izlenme
Dolar yükseldi, ABD petrolü uçtu benzine zam bekleniyor!189 izlenme
Son anketten de Erdoğan'a kötü haber! Hem cumhurbaşkanlığını hem de mecliste çoğunluğu kaybediyor!603 izlenme
Vaatler seçim öncesinde kaldı: MEB okul öncesi öğrencilerine verdiği yemeği de sonlandırdı38 izlenme
TOBB’un Başkanından Heyecanlandıran Haber39 izlenme
Türk-Yunan savaş gemileri Kardak kayalıklarından ayrılmadı210 izlenme
Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş açıkladı: Alkolden sonra sigaraya da zam geliyor!63 izlenme
'15 Temmuz Kahramanı' diye ziyaret ettiği yüzbaşı FETÖ'cü çıkınca, Bakan görüntüleri sildirdi !
Dünyada buğday krizi yaşanırken Türkiye’de peş peşe buğday tarlaları yanıyor! Bu da mı tesadüf?
Çankırı’da skandallar zinciri! AKP'li belediye başkanı kadılığa soyunup 'mahkeme' kurdu, bir yurttaşı ilçeden kovdu!
İBB Başkanvekili Nuri Aslan tutuklama imasına sert çıktı: "Getirin kelepçeyi! Bir ben kalmıştım İstanbul’da"