Tarkan ''Vereceksen huzur ver'' diyerek seslendi: "Bu bayramda buruk içimiz. Yüzümüzün güldüğü, kalplerimizin sevinçle, ümitle dolduğu huzurlu bayramlara"

20 izlenme 31 Mart 2025
Reklamlar

Tarkan, İBB Başkanı İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından protestolarda tutuklanan gençlere dikkat çeken paylaşımda bulundu


Dün yaptığı paylaşımla tutuklu gençlerin serbest bırakılmasını talep eden Tarkan, bugün de "Vereceksen huzur ver" şarkısı ile bir paylaşımda bulundu.

Tarkan videolu paylaşımına "Bu bayramda buruk içimiz. Yüzümüzün güldüğü, kalplerimizin sevinçle, ümitle dolduğu huzurlu bayramlara" notunu düştü.

whatsapp-image-2025-03-30-at-23-10-34.jpeg

Kaynak:Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son anket açıkladı: Cumhur İttifakı büyük düşüş yaşıyor Bayraktar İsrail'e silah satan şirket ile el sıkıştı! 11 milyon asgari ücretlinin bir aylık maaşı ortada yok! Burs skandalının ardı arkası kesilmiyor dedi ve paylaştı: AKP’li Rabia Kalender, o yıllarda yurt dışındaymış!