Adli Yardım Komisyonu'ndaki 6 üyenin dördü istifa ederken, İnsan Hakları Merkezi'ndeki iki istifa kararına iki üye daha eklendi.
Türkiye Barolar Birliği Adli Yardım Komisyonu'nda görevli avukatlar, Sibel Torun, Cem Cemal Coşkan, Ferhat Karataş ve Bayram Baykal istifa etti. Komisyonda istifa etmeyen iki üye kaldı.
Ayrıca bugün istifasının ardından ilk kez Halk TV'de konuşan Mustafa Kemal Karahan ve Uğur Altun'un dışında 2 üye daha Barolar Birliği İnsan Hakları Merkezi'ndeki görevlerinden istifa etti.
Gelen son dakika bilgisine göre; Barolar Birliği Avukat Hakları Merkezi'nden Ordu Barosu eski başkanı Atilla Önal da istifa etti.
Halk TV'de Gündem Özel'e konuk olan Mustafa Kemal Karahan da, Feyzioğlu'na tepki olarak istifa etme kararını ilk kez açıklamış, ayrıca Eğitim Merkezi'nde 7 üyenin daha istifa ettiği haberini canlı yayında son dakika olarak duyurmuştu.
https://halktv.com.tr/ozelhaberanaliz/tbbdesulardurulmuyoradliyardimda4ihmde2ahmde1yen428041h
AKP'li vekilden acı itiraf: “Tarım Bakanlığımız duysun diye söylüyorum, çiftçimiz 5 yıldır geri gidiyor”577 izlenme
‘Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız?’ diyen siyasetçinin savunması istendi58 izlenme
1915 Çanakkale Köprüsü’nde dudak uçuklatan fark!45 izlenme
AKP’li başkanın oğlu havaya ateş etti, polisler işlem yapamadı46 izlenme
Halkı gıdada yeni zam korkusu sardı!69 izlenme
İsrail silahlandırdığı sivillerin kapsamını genişletiyor. “13 bin 200 polis gönüllüsü görev alacak”35 izlenme
Rabia Naz’ın olayında adı geçen AKP’linin oğlu, Cumhurbaşkanlığı’nda daire başkanı oldu29 izlenme
Erdoğan'ın 'sürtük' hakaretine tepkiler dinmiyor!67 izlenme