Milyarlarca liralık kamu ihalelerinin değişmez adresi olan, vergi affı ve garanti ödemeleriyle anılan, muhalefetin ise “beşli çete” olarak nitelendirdiği müteahhitlik şirketleriyle ilgili çok çarpıcı bir iddia dile getirildi.
FOX TV yayınlanan Orta Sayfa programında yorumcularından Murat Yetkin, sözkonusu şirketlerin CHP ve İYİ Parti yönetimiyle görüşmek için sıraya girdiğini öne sürdü.
'Beşli çete' diye nitelendirilen şirketlerin tamamının, ANAP döneminden itibaren devletin ihalelerine giren şirketler olduğuna dikkat çeken Yetkin "Şu anda bir takım şeyleri tam kanıtlayamadığım için söyleyemiyorum. Bir kısmının bilgisi direkt bende var. Bunlar çok açık bir şekilde CHP'ye İYİ Parti'den, neredeyse 'sıraya girmiş vaziyette' diyeceğim randevular istiyorlar, yardımlar yapmaya çalışıyorlar" dedi.
Yetkin, bu sözler üzerine programın bir diğer yorumcusu Deniz Zeyrek'in araya girerek "Cumhurbaşkanı bunları biliyor mu?" diye sorması üzerine "Bilmez olur mu hiç?" yanıtı verdi.
Türkiye'ye seslenip cümleleriyle meydan okudular
Erdoğan'dan Süleyman Soylu'ya büyük şok!
Pınar Gültekin'in annesinden çarpıcı iddia! "Katil tek değildi"
İktidarın beceriksizliğini 'ekonomiye saldırı' bahanesi ile saptırmaya çalışmasını iki dakikada çürüten video !
Savaş akaryakıt sektörünü vurdu: Benzin ve motorine zam katlandı!
Devlet kurumunda büyük skandal! 55.5 milyon TL’lik zarar!
İsveçli gazeteci ile röportaj sırasında sorduğu soruya sinirlenenCumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, röportajı yarıda kesti.
Hanefi Avcı, Müyesser Yıldız’a yapılan kumpası ortaya çıkardı!
Sata sata doymadılar! Bu kez hedeflerinde nereler var?
Seçim analistinden flaş 23 Haziran açıklaması: Tahmin edilenin ötesinde olabilir