Tekel bayi sahibinin, İsrail'i protesto edenler için çektiği video kısa sürede gündem oldu

53 izlenme 19 Kasım 2023
Reklamlar

Bir tekel bayi sahibi İsrail'i protesto edenler için bilgilendirici kısa bir video çekti."İsrail'i ve İsrail'e destek çıkan bütün ülkeleri protesto ediyorum ve ürünlerinin hepsini kaldırıyorum. Ürünleri kaldırdık, raflarda satılacak bir şey kalmadığı için dükkanı kapatma kararı aldık."

Bir tekel bayi sahibi İsrail'i protesto edenler için bilgilendirici kısa bir video çekti.
"İsrail'i ve İsrail'e destek çıkan bütün ülkeleri protesto ediyorum ve ürünlerinin hepsini kaldırıyorum. Ürünleri kaldırdık, raflarda satılacak bir şey kalmadığı için dükkanı kapatma kararı aldık."

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Milyonlarca işçi hakkında emsal teşkil eden Yargıtay kararı: Rakip firma için istifa eden işçiye tazminat yok! Daha 22 yaşındaki polis memuru, nasıl mı cihatçı bir katile dönüştü ? Verilen eğitim böyle olunca sonuç kaçınılmaz ! Yılbaşı öncesi Kanal İstanbul mesaisi! Türk vatandaşı ilacı limitli alırken Suriyelilere limitsiz!