Anasayfa1
24 Kasım 2025 ( 10 izlenme )
Reklamlar

Terör örgütü PKK'nın liderinden, İmralı'ya gitmeyen CHP'ye küstah tehdit!


Bölücü terör örgütü PKK'nın sözde lideri terörist Murat Karayılan, Milli Kardeşlik, Dayanışma ve Demokrasi Komisyonu'nun İmralı Adası'na yapacağı ziyarete katılmama kararı alan CHP'yi tehdit etti. Karayılan, CHP'nin terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın ayağına milletvekili yollamamasını hata olarak değerlendirirken, 'Bu hatadan dönmezlerse zarar görürler' ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 21 Kasım'da Milli Kardeşlik, Dayanışma ve Demokrasi Komisyonu'nda yapılan oylama sonucunda, milletvekillerinin bölücü terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek için İmralı Adası'nı ziyaret etmesine 'hayır' dedi. 

AKP, MHP ve DEM Partili temsilcilerin yapacağı ziyarete üye göndermeyeceğini açıklayan CHP'ye ilk tepki, terör örgütünün şu anki lideri terörist Murat Karayılan'dan geldi. 

TERÖRİSTTEN CHP'YE KÜSTAH TEHDİT: 'VAZGEÇMEZLERSE ZARAR GÖRÜRLER'

Karayılan, örgüte yakın bir medya organına verdiği röportajda, CHP'nin İmralı'ya vekil göndermeme kararı için “CHP hata yaptı, bu hatadan dönmezlerse zarar görürler" ifadelerini kullandı. 

Terörist Karayılan, röportajında alınan karara yönelik şu açıklamalarda bulundu:

CHP son yıllarda Kürt halkının dostu olduğunu iddia ediyordu çözümden ve demokrasiden yana tavır aldığını iddia eden bir resim çiziyordu buna aykırı şekilde hareket etti. 

Türkiye Partisi olmak istiyordu bu tutumu ona ters düştü.

Komisyon Önder Apo’ya gitmezse bu sorun nasıl çözülecek? Komisyonun İmralı’ya gitmesi süreci ilerletecek. Şimdi hukuki ve yasal adımlara ihtiyaç var, hareketimiz yapabileceği her şeyi yaptı. Şimdi ikinci aşamaya geçilmeli. Gücümüz olmasına rağmen çözüm uğruna PKK’yı dağıttık.”

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gurbetçi, Erdoğan'a neden oy verdiğini kahkaha atarak açıkladı: "Dolar yükselsin diye oy verdim" CHP'ye FETÖ'cü iftirası atan AKP'li Mahir Ünal'ın itirafı ortaya çıktı ! 'Orduya, emniyete sızmalarını mübah gördük !' Utanç Listesini meydana çıkaran isimden korkunç açıklama: Yılda 500 hamile çocuk geliyor! Vicdanları yaralayan karar! Rabia Naz’ın babasının akıl hastanesine yatırılmasına karar verildi