Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 21 Kasım'da Milli Kardeşlik, Dayanışma ve Demokrasi Komisyonu'nda yapılan oylama sonucunda, milletvekillerinin bölücü terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek için İmralı Adası'nı ziyaret etmesine 'hayır' dedi.
AKP, MHP ve DEM Partili temsilcilerin yapacağı ziyarete üye göndermeyeceğini açıklayan CHP'ye ilk tepki, terör örgütünün şu anki lideri terörist Murat Karayılan'dan geldi.
TERÖRİSTTEN CHP'YE KÜSTAH TEHDİT: 'VAZGEÇMEZLERSE ZARAR GÖRÜRLER'
Karayılan, örgüte yakın bir medya organına verdiği röportajda, CHP'nin İmralı'ya vekil göndermeme kararı için “CHP hata yaptı, bu hatadan dönmezlerse zarar görürler" ifadelerini kullandı.

Terörist Karayılan, röportajında alınan karara yönelik şu açıklamalarda bulundu:
CHP son yıllarda Kürt halkının dostu olduğunu iddia ediyordu çözümden ve demokrasiden yana tavır aldığını iddia eden bir resim çiziyordu buna aykırı şekilde hareket etti.
Türkiye Partisi olmak istiyordu bu tutumu ona ters düştü.
Komisyon Önder Apo’ya gitmezse bu sorun nasıl çözülecek? Komisyonun İmralı’ya gitmesi süreci ilerletecek. Şimdi hukuki ve yasal adımlara ihtiyaç var, hareketimiz yapabileceği her şeyi yaptı. Şimdi ikinci aşamaya geçilmeli. Gücümüz olmasına rağmen çözüm uğruna PKK’yı dağıttık.”
Sözcü
Jandarma komutanından AKP'ye 'hayırlı olsun' ziyareti!86 izlenme
İBB iddianamesi: Beylikdüzü rüşvet iddiaları dosyasında rakamlar tutmadı13 izlenme
Türkler Almanya'ya en çok iltica edenler arasında üçüncü23 izlenme
Kanal İstanbul’a “Boğaz’ın güvenliği için” diyen AKP’yi köşeye sıkıştıracak belge105 izlenme
Hata belediyeden bedeli halktan!107 izlenme
ABD’deki Halk Bankası davasında yeni gelişme96 izlenme
Binlerce kişi T.C vatandaşı oldu! En çok Araplar alıyor!580 izlenme
Zeytin Dalı Harekât bölgesinden acı haber!89 izlenme
Bu da oldu! Vatandaş alamayınca kasap kırmızı et satmayı bıraktı
Bakanlığın verileri kara tabloyu gözler önüne serdi: 440 bin çocuk doğum yaptı!
Montrö bildirisinin imzacılarından Cem Gürdeniz hakkında yeni gelişme
Mahfi Eğilmez iktidarın faiz oyununu açıkladı, faiz giderlerindeki halktan saklanan gerçeği ortaya çıkardı!