Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 6 Kasım verilerine göre, 358 bin 326 test yapıldı.
Son 24 saatte, 27 bin 474 yeni vaka tespit edildi. 30 bin 584 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 203 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN UYARI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Hedeflediğimiz aşı başarısına ulaşabilmiş değiliz. Aşı kararsızlığı bunun önemli nedenleri arasında. İlk dozu olmayanlar ve ikinci dozu erteleyenler konuyu sürüncemede bırakmayıp, ciddiyetle ele almalı. Bilgi kaynağımız bilim insanları, %79'un kararıysa hepimize örnek olmalı” dedi.
AŞILAMADA İLK SIRADA ORDU VAR
Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Ordu'yu Amasya, Muğla, Kırklareli, Osmaniye, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Edirne takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Diyarbakır, Siirt, Muş, Mardin, Bingöl, Bitlis, Ağrı ve Bayburt takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 5 Kasım verilerine göre, dün 361 bin 422 test yapılmıştı. Dün, 28 bin 193 vaka tespit edilirken, 198 kişi hayatını kaybetmiş ve 32 bin 201 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Bakan Nebati'den KYK borç faizinde aldatmanın itirafı!93 izlenme
Gökova’nın yeşili siyaha dönüştü, facianın boyutu havadan görüntülendi69 izlenme
Kaan Tangöze'nin bu şarkısının sözleri yüzünden şehir karıştı: AKP'liler ayaklandı, rektör onlara hak verdi10 izlenme
RTÜK Başkanı Şahin TÜRKSAT’tan istifa etti!85 izlenme
Albayrak'ın 'kur yükselince telaşlanıyorum' diyen sunucuya cevabı 'Dolarla mı maaş alıyorsunuz? Dolar borcunuz mu var? Dolarla işiniz var mı?'104 izlenme
Skandal hata! Sınavdan yanlış saatte çıkarılan öğrencilerden bazıları salona geri alındı!58 izlenme
Adıyaman'da öğrenciyi istismar eden öğretmenler 15 gün öğrencilerin arasında kalmış!38 izlenme
'Bakanlıkta görevli AKP'liler, çalışmadan 6 bin TL alıyor' iddiası!65 izlenme