Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 2018’de meydana gelen tren katliamında 7’si çocuk, 25 kişi yaşamını yitirdi, 317 kişi yaralandı.
Katliamda hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel’in annesi Mısra Öz kendisine gelen bir telefon konuşmasını paylaşarak isyan etti.
Oğuz Arda’nın eğitimi hakkında okuldan arandığını söyleyen Öz, “Bu kadar toplumdan uzak, bu kadar olaylardan, kişilerden kopuk yaşıyoruz. Geleceği yok! Oğuz Arda Öldü! İnsanı çileden çıkartır bu ülke” diye tepki gösterdi.
Öz’ün X’te yaptığı paylaşım şu şekilde:
“Fen Bilimleri okulundan arayıp,”Mısra Öz ile mi görüşüyoruz? Oğuz Arda’nın gelecek dönem eğitimi ile ilgili görüşmek istiyoruz” dediler. Bu kadar toplumdan uzak, bu kadar olaylardan, kişilerden kopuk yaşıyoruz. Geleceği yok! Oğuz Arda Öldü! İnsanı çileden çıkartır bu ülke”
Tele1
Düğün davetiyesine yazılan not tepkiye yol açtı!24 izlenme
Çiftçiler CHP Lideri Özgür Özel'in önüne domates ve patlıcan döküp erken seçim istedi: "Seçimi hızlandıralım"25 izlenme
Hangi kanallar Atatürk’ü yok saydı?934 izlenme
Bakan Koca paylaştı: 27.663 yeni vaka tespit edildi, 30.824 kişi sağlığına kavuşurken, 232 kişi hayatını kaybetti!47 izlenme
Ukrayna ordusu tarafından Mariupol'de pusuya düşürülen Rus tankı böyle imha edildi!126 izlenme
Sedat Peker Kozmik Odasındakileri açıkladı, ortalığı toz duman etti!119 izlenme
Kırıkkale’de Kent Lokantası’nda yemek yiyen emekli vatandaş: "80 liraya bu yemek olur mu? Babamın evinde yiyemiyorum bu yemeği"30 izlenme
İmamoğlu’na gözaltı piyasaları salladı: Yabancı basın TL’deki kayba 'tarihi' dedi22 izlenme
Bilal Erdoğan ile ilgili haber linklerine ‘içerikten çıkarma’ kararı verildi!
Askerler yemekten zehirlenirken, halkın parasıyla KaçAK Saray'da ihtişamlı iftar !
Çorum'da bir kase ücretsiz çorba için soğukta çoğunluğu emeklilerden oluşan 200 metreyi geçen kuyruk!
Bir ilde daha ekmeğe zam!