Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 2018’de meydana gelen tren katliamında 7’si çocuk, 25 kişi yaşamını yitirdi, 317 kişi yaralandı.
Katliamda hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel’in annesi Mısra Öz kendisine gelen bir telefon konuşmasını paylaşarak isyan etti.
Oğuz Arda’nın eğitimi hakkında okuldan arandığını söyleyen Öz, “Bu kadar toplumdan uzak, bu kadar olaylardan, kişilerden kopuk yaşıyoruz. Geleceği yok! Oğuz Arda Öldü! İnsanı çileden çıkartır bu ülke” diye tepki gösterdi.
Öz’ün X’te yaptığı paylaşım şu şekilde:
“Fen Bilimleri okulundan arayıp,”Mısra Öz ile mi görüşüyoruz? Oğuz Arda’nın gelecek dönem eğitimi ile ilgili görüşmek istiyoruz” dediler. Bu kadar toplumdan uzak, bu kadar olaylardan, kişilerden kopuk yaşıyoruz. Geleceği yok! Oğuz Arda Öldü! İnsanı çileden çıkartır bu ülke”
Tele1
AKP bu sefer de oraya göz dikti! İBB'ye dava açtılar!41 izlenme
Almanya'dan Türkiye'ye zehir zemberek seyahat uyarısı25 izlenme
İmamlar okullarda ders verecek18 izlenme
'Bir yerden Türkiye'ye para gelmesi gerekiyor, yoksa işler kötü gider'137 izlenme
Kerkük’te 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı: Sokağa çıkma yasağı ilan edildi31 izlenme
Eğitim-Sen, Nakşi vakfın MEB’le işbirliğinin iptali için dava açtı!104 izlenme
ODTÜ’deki ağaç katliamıyla ilgili yeni gelişme! Yurt yapımına mahkeme ‘dur’ dedi!115 izlenme
Erdoğan'ın destekçilerinin soğan ekmek kombinasyonu, soğan fiyatları artınca yerini ekmek suya bıraktı: "Gerekirse suya banıp ekmek yeriz"37 izlenme