Ekmeğe gelen zam sonrasında Halk Ekmek büfeleri önlerinde ucuz ekmek kuyrukları devam ediyor. Artan un fiyatlarına paralel olarak ekmeğin fiyatı da arttı. Vatandaşlar ucuz ekmeğe uluşmak adına saatlerce sıra bekliyor.
Ramazanın da gelmesiyle pideler sofralarda yerini almaya başladı. Zamlardan pide de nasibini aldı. Vatandaşlar ucuz pide için belediye iştiraklerinin yolunu tuttu.

Sosyal medyada yayılan bir görüntü gündem oldu. Ankara Batıkent Halk Ekmek bayisinde çekildiği öne sürülen görüntülerde yüzlerce kişi ucuz ekmek kuyruğuna girdi.
Ayrıca, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG satışa çıktı. Togg’un fiyatları da Toog T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak. AKP iktidarı ise Togg'un fiyatının herkesin alabileceği düzeyde olduğunu söylemişti.

TÜRKİYE’NİN EKMEK KUYRUĞU DÜNYA BASININDA
Öte yandan dünyaca ünlü The New York Times gazetesi, İstanbul’da yaşanan ekmek kuyruklarını haberleştirdi.
Gazetenin bugünkü sayfasında geniş yer alan haberde fırıncıların artan un fiyatlarına rağmen fiyat kontrolü nedeniyle faaliyet sürdüremeyecek hale geldiklerini dikkat çekerek, halkın belediyeler tarafından satılan ucuz ekmeklere yöneldiğini ve uzun kuyruklar oluştuğunu yazmış.
Gazetenin “Artan maliyetler, fiyat kontrolleri ve azalan satışlarla bunalan fırıncılar, yoksullaşmış müşterileri devlet tarafından sağlanan ucuz somun için sıraya giriyorlar.” diye cümlesi dikkat çekti.
Yeniçağ
Emeklilere kötü haber: Herkese 1.000 TL ikramiye verilmeyecek293 izlenme
Talan sırası Gölbaşı'nda: Millet bahçesi adı altında sermayeye peşkeş çekilecek!113 izlenme
İBB davasında 18. gün: Duruşmada "yandaş medya" isyanı! Veri sızıntısı iddiaları da delik deşik32 izlenme
Muharrem İnce 'Yok yenilirse gitmezmiş. Siz yenin de bakın nasıl gönderiyorum Erdoğan'ı !'3192 izlenme
Kamuda işi olanlar dikkat! İktidara yakın sendika iş bırakıyor27 izlenme
ORC Araştırma'dan son anket: Kılıçdaroğlu Erdoğan'a fark attı!50 izlenme
Atık sularda corona incelemesinin sonuçları çıktı! Bir ildeki yoğunluk İstanbul’dan fazla!82 izlenme
İzmir'in dağlarında artık çiçekler açmıyor!226 izlenme
Kılıçdaroğlu'na her gün yeni bir anket şoku! Butlan halktan karşılık görmedi!
Dünyanın 'sanat eseri' tescilli ilk NFT'si Atatürk'ün fotoğrafı oldu
Yandaş Yeni Şafak'ın ikinci yalanı da patladı: "Kılıçdaroğlu'nu FETÖ'cü karşıladı" yalanı!
124 bin Suriyeli Türkiye sınırına dayandı!