Tokat’ta Reşadiye ilçesi Bereketli beldesindeki Bereketli İlkokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenen kutlama programında, ‘Hababam Sınıfı Sınıfta kaldı’ filmindeki sahneyi canlandırmak için 4 erkek öğrenci etek giyip, peçe takarak oynadı. Program sonrası görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul idaresi ve programı düzenleyen öğretmenler hakkında idari soruşturma başlattı.
Tele1
Türk bayrağı dağıtan zabıta amiri bıçaklandı!
Kirada yüzde 25 sınırı kalkıyor: Yeni kira zam oranları nasıl olacak?
MHP kanadından yeni Sinan Ateş açıklaması
AKP'li vekil, oğlunun bir 'uyuşturucu madde soruşturmasında adının geçmesi' nedeniyle önce istifa etti, sonra hesabını kapattı
Bu da oldu: Türk Lirası Türk Lirası karşısında bile değer kaybetti!
Dolar yeniden rekor kırdı
Topbaş'ın FETÖ'den tutuklu damadı hastaneye kaldırıldı
70 milyon TL kazanan talihli ortada yok! Kaybı çok büyük
Timur Soykan, MHP'li vekillerin de içinde olduğu iddia edilen VIP altın kaçakcılığındaki skandalı anlattı: "Dubai'ye 128 kere giden kişi belirlenmiş..."
Türk tekstilciler Suriye'ye geri dönüşlerin artmasından endişeli
Mansur Yavaş’tan Ahmet Özer konusunda ilk açıklama: "Özer'in tutuklanması demokrasi ve hukuk adına endişe verici"
Saraçhane’de tutuklanan 7 gencin 7 yıl hapsi istendi!
AKP'li Elitaş, duyurdu: Emekli bayram ikramiyeleri belli oldu!
AKP'den AKP’ye geçen belediye enkaz devraldı: 1 Milyar 165 Milyon 394 bin TL borç bırakıldı