Tokat’ta meydana gelen 5,6’lık depremin ardından hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Depremin merkez üssü olan Sulusaray ilçesi dron ile havadan görüntülendi. Drone’un çektiği görüntülerde, depremin vurduğu bölgelerde binaların yıkıldığı, cami minarelerinin düştüğü, kayalarla kapanan yolların iş makineleri ile açıldığı görüldü. Ekipler, hasar tespit çalışmalarına hızla devam ederken zarar gören bölgelere yardım ulaştırılması için koordinasyon sağlanıyor.
Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapması bekleniyor.
Depremde ahırın duvarı yıkılan ve evinde çatlaklar olduğu için geceyi dışarda geçirmek zorunda kalan Tekke Mahallesi sakinlerinden Recep Göktepez, “Bir anda deprem oldu. Evin önünde oturuyordum kalkamadım. Sabaha kadar arabada bekledik. Ahır duvarı komple uçtu. Evde de çatlaklar olduğu için giremiyorum” dedi.

Tele1
İsrail'in Lübnan'a saldırısı başarısız oldu: Nasıl kaçtıklarını bilemediler
Bu zamla sepet dolmaz
İsrail-İran arasında tansiyon yükseliyor! Alarm verildi, yeni misilleme saldırıları geliyor
Saros körfezine beton darbesi! Halk el ele verdi çevreyi Çevre Bakanlığı’ndan koruyor
Ankara'da skandal görüntüler: Küçücük çocukları nişanladılar!
Bu gece yarısından itibaren benzinde 1,04 lira indirim bekleniyor.
Türk Hava Kurumu AKP'lilere teslim! Atama için AKP'li milletvekili dayısına teşekkür etti!
Türklerin yurt dışı gayrimenkul alımlarında rekor tazelendi
Ofiste dansözlü eğlencesi ortaya çıkan AKP’li başkan istifa etti!
Vatandaş faiz cenderesinde: Kartlar patladı, borçlar trilyonları aştı
Yabancılara konut satışı yüzde 50 arttı: İran, Irak ve Afganistan ilk sıralarda!
DEVA’dan ayrılan iki vekilin CHP’ye geçecekleri kesinleşti: ‘Özgür Özel, Bakırköy buluşmasında açıklayacak’
Binlerce İsrailli Gazze'ye yönelik saldırıların bir an önce durdurulması için toplanıp, Netenyahu'yu istifaya çağırdılar
Bizi kıskandığı söylenen Almanya'da yıllık gelir 50 bin Euro'yu aştı