Tokat'ta meydana gelen depremin verdiği hasar havadan görüntülendi

98 izlenme 19 Nisan 2024
Reklamlar

Tokat’ta meydana depremin etkileri drone ile havadan görüntülendi. Görüntülerde depremin merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi.



Tokat’ta meydana gelen 5,6’lık depremin ardından hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Depremin merkez üssü olan Sulusaray ilçesi dron ile havadan görüntülendi. Drone’un çektiği görüntülerde, depremin vurduğu bölgelerde binaların yıkıldığı, cami minarelerinin düştüğü, kayalarla kapanan yolların iş makineleri ile açıldığı görüldü. Ekipler, hasar tespit çalışmalarına hızla devam ederken zarar gören bölgelere yardım ulaştırılması için koordinasyon sağlanıyor.

Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapması bekleniyor.

“AHIR DUVARI KOMPLE UÇTU”

Depremde ahırın duvarı yıkılan ve evinde çatlaklar olduğu için geceyi dışarda geçirmek zorunda kalan Tekke Mahallesi sakinlerinden Recep Göktepez, “Bir anda deprem oldu. Evin önünde oturuyordum kalkamadım. Sabaha kadar arabada bekledik. Ahır duvarı komple uçtu. Evde de çatlaklar olduğu için giremiyorum” dedi.

deprem, tokat

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Otobüste genç kadını taciz ettiği iddia edilen Suriye uyruklu kişiye meydan dayağı! Sezgin Baran Korkmaz’a şiir yazan banka müdürü kim? Farklı kıblelere dönerek namaz kılan kadınlar gündem oldu Trabzon'dan İstanbul'a gelen bir vatandaş, yoldaki radarlar yüzünden sinir krizi geçirdi: "110 yazıyor, 20 metre sonra 50 tabelası çıkıyor. El freni mi çekeceğim ben nasıl yavaşlayayım?"