Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanlığı ve AKP MKYK üyeliğinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet Kasım Gülpınar’a Siverek’ten güçlü destek geldi.
AKP Siverek ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri topluca istifa etti. 20 yıldır AKP ilçe başkanlığı olarak kullanılan binanın önündeki dev tabela da indirildi. Tabela yıllardır aynı yerde duruyordu.
Gülpınar, cumartesi günü şehir merkezinde miting düzenleyerek sahaya inecek ve AKP’den neden ayrıldığını ve belediye başkanlığı hedeflerini açıklayacak. Gülpınar’a destek istifaları her geçen gün artıyor. Siverek Gençlik Kolları Başkanı İhsan Konacak, “2011’den beri sürdürdüğümüz tüm görevlerimizden değerli büyüğümüz Kasım Gülpınar lehine istifa ettik’’ dedi.
Gülpınar’ın mitingine katılma çağrısı yapan Konacak, sosyal medyadan, “Yanında Genel Başkan yok, vekiller yok, belediyelerin zorunlu katılım yaptığı bir miting değil. Halkın severek isteyerek gittiği bir mitinge şahit olacak Urfa halkı” mesajını paylaştı.
Tele1
AKP'li isimlerin akrabaları ve banka borçları! Barış Terkoğlu çok konuşulacak olayı anlattı19 izlenme
En düşük emekli maaşı 3500 TL olacak!64 izlenme
Kılıçdaroğlu TOGG Fabrika Açılışına Katılacak mı? CHP'den açıklama geldi.43 izlenme
Camide soyulan hırsız "Memlekette namuslu adam kalmamış" dedi!278 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun yüzüne bir kapı daha kapandı22 izlenme
Mehmet Şimşek neden susuyor? Fon krizinde şok gerçekler! Fatma Betül Sayan Kaya'yı kim koruyor?14 izlenme
Bundan daha güzel adrese teslim yok! Aranan özellik: Yabani erik türlerinin anaçlık özellikleri üzerine çalışmış olmak51 izlenme
Cemil Çiçek’in kızı ve damadı konkordato ilan etti!454 izlenme