Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Maltepe’de düzenlenen mitingde, tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılması ve erken seçim yapılması talebiyle imza kampanyası başlatacaklarını duyurmuştu.
Bu kapsam Özgür Özel imza kampanyasının startını bayramın ilk günü Trabzon’a giderek başlatırken, imza kampanyasında hedef olarak ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimlerinde aldığı oydan daha fazlası belirlenmişti.
Bu kapsamda bugün Trabzon’da imza kampanyası kapsamında çalışma yürüten CHP üyelerine saldırı gerçekleştirildi. Saldırganlar, saldırı esnasında bıçak da çekerken CHP Gençlik Kolları üyesi bir gencin bacağından bıçaklandığı öğrenildi.
Bıçaklı saldırganın gözaltına alındığı belirtildi.

Trabzon Valiliği, CHP'nin Ekrem İmamoğlu için başlattığı imza kampanyası standında düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada B. G. isimli saldırganın farklı bir ilden Trabzon'a geldiği ifade edilirken; 2'si taksirle yaralama ve biri Cumhurbaşkanı hakaret olmak üzere 3 suç kaydı olduğunu belirtildi.
Valilik açıklamasında, stantta görevli kişiler ile B. G. isimli şahıs arasında başlayan sözlü tartışmanın arbedeye dönüştüğü ve F.A. isimli CHP'li gencin kesici aletle dizinin üstünden yaralandığı; hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Gerçek Gündem
Kamuya 'işçi alımı' vaadiyle vurgun! AKP'li başkan tutuklandı
Sayıştay raporlarında ortaya çıktı: PTT’nin HGS yüklemelerinde büyük vurgun! Özel şirkete servet aktarımı yapılmış
Müdüre sınırsız harcama yetkisi!
İstiklal Caddesi'nde gezen Lübnanlı şahıstan alçakça sözler! "Buradaki kadınları 100 dolara alabiliriz"
Türkiye gerçeği, 2 Saat dilendi, vatandaşlardan 159 TL topladı !
Butlancı Berhan Şimşek'ten çok konuşulacak İmamoğlu sözleri: "Bir eli yağda bir eli balda"
Fabrikada iki işçi Koronavirüs’e yakalandı! İşçilere, ‘Dinlenin, pazartesi işe gelin’ denildi
AKP hükümetinin ABD yaptırımlarına karşı Rusya’dan yardım istediği belge çöpten çıktı!
HGS’de baskın ceza!
Sabahattin Önkibar'dan bomba kulis bilgisi! 'Bu isimler vallahi-billahi tutuklanacak!'
'Elektrik' oyunu ortaya çıktı: 'Zam yapılmadı' denilen faturalar nasıl iki katına çıktı?
Emekli maaşı hesaplama sistemi değişiyor: Ortak zam modeli masada
Kriz Diyanet’in yanından geçmiyor
İran ve İsrail savaşı devam ederken, Türkiye'nin korkusu: 'İranlı mülteciler Türkiye'ye geliyor'