Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Maltepe’de düzenlenen mitingde, tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılması ve erken seçim yapılması talebiyle imza kampanyası başlatacaklarını duyurmuştu.
Bu kapsam Özgür Özel imza kampanyasının startını bayramın ilk günü Trabzon’a giderek başlatırken, imza kampanyasında hedef olarak ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimlerinde aldığı oydan daha fazlası belirlenmişti.
Bu kapsamda bugün Trabzon’da imza kampanyası kapsamında çalışma yürüten CHP üyelerine saldırı gerçekleştirildi. Saldırganlar, saldırı esnasında bıçak da çekerken CHP Gençlik Kolları üyesi bir gencin bacağından bıçaklandığı öğrenildi.
Bıçaklı saldırganın gözaltına alındığı belirtildi.

Trabzon Valiliği, CHP'nin Ekrem İmamoğlu için başlattığı imza kampanyası standında düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada B. G. isimli saldırganın farklı bir ilden Trabzon'a geldiği ifade edilirken; 2'si taksirle yaralama ve biri Cumhurbaşkanı hakaret olmak üzere 3 suç kaydı olduğunu belirtildi.
Valilik açıklamasında, stantta görevli kişiler ile B. G. isimli şahıs arasında başlayan sözlü tartışmanın arbedeye dönüştüğü ve F.A. isimli CHP'li gencin kesici aletle dizinin üstünden yaralandığı; hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Gerçek Gündem
Türk vatandaşları, Meksika sınırından ABD'ye kaçak yollardan işte böyle geçiyor
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız Kutlu Olsun
Sinan Ateş cinayeti iddianamesi iki yıl sonra tamamlandı
Turizm Bakanı yoksullar için çareyi buldu! "Kışın gezin"
Korkut Boratav faiz kararını değerlendirdi: "AKP’ye oy verenleri de pişman edebilecek bir kemer sıkma dönemi olacak"
Suriyelilere TC kimliği 100 kat azaldı
CHP'den kanun teklifi: ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçu TCK'den kaldırılsın
‘Palalı Sabri’nin 200 yıla kadar hapsi istendi
Kızılay'da yeni skandal: Kira gelirini yıllarca AKP'ye yakın şirket almış
AB'den 'Yeşil Pasaport' sahiplerine kötü haber: Yurt dışına çıkmak hayal olacak
İmamoğlu gelmesin paniği!
Son anket: AKP ile CHP arasındaki fark eridi, Millet İttifakı ise Cumhur İttifakı'na fark attı!
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 1.480 yeni vaka tespit edilirken, 12 kişi hayatını kaybetti, 2.113 kişi sağlığına kavuştu!
Mehmet Şimşek içimize su serpti! Boşuna üzülüyormuşuz