MSÜ Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'ndeki yemin töreninde kılıç çatarak, ''Mustafa Kemal’in askerleriyiz'' sloganı atan teğmenler ile ilgili dosyanın görüşüleceği Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) 16 Ocak 2025'te toplanacak.
Teğmenler ve avukatları, YDK’nın toplanacağı 16 Ocak Perşembe günü saat 14.00’te sözlü savunmalarını yapacak.
9 üyeli YDK’da yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucunda durumu görüşülen personel hakkında, 'Silahlı Kuvvetlerden ayırma cezası' veya 'Silahlı Kuvvetlerden ayırma cezası verilmesine yer olmadığı' kararlarından biri veriliyor. Kurulun, 16 Ocak’tan sonra kararını 1 ay içinde yazılı olarak tebliğ etmesi bekleniyor.
Yüksek disiplin kurulları tarafından verilen ''Silahlı Kuvetlerden ayırma'' cezalarına karşı idari yargı yoluna başvurulabiliyor.
Tele1
Emeklilere yapılacak seyyanen zammın oranı netleşti: Uzman isim masadaki son rakamı duyurdu35 izlenme
Sinan Ateş davasında serbest bırakılmıştı: Avukat Serdar Öktem uzun namlulu silahlarla öldürüldü19 izlenme
PES kongresinde dikkat çeken İmamoğlu Vurgusu: "Roma, Paris, Barcelona, Amsterdam... İmamoğlu için ayağa kalkalım!"24 izlenme
Erdoğan Dolmabahçe'de, vapurla Kadıköy'den gelen kadınları gözetlediğini böyle itiraf etmişti !3535 izlenme
AKP anlayışı KİT’leri batağa sapladı27 izlenme
Diyanet İşleri Başkanı’nın Cumhuriyet alerjisi!22 izlenme
İsmail Saymaz, AKP'nin sakladığı Öcalan ve PKK gerçeğini açıkladı! "Fesih çağrısını bedava yapmadı!"47 izlenme
Sokağa çıkma yasağı geri mi geliyor? Vaka sayısı arttı, Bilim Kurulu istedi!88 izlenme