CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, "CHP MYK 3 Şubat 2020 tarihinde partimize ve partililerimize tuzak kurma gayretleri nedeniyle CNN Türk yayınlarına katılmama kararı almıştır. CHP'li hiç kimse CNN Türk yayınına çıkmayacaktır" dedi.
Tuncay Özkan'ın açıklamaları şöyle:
CNN Türk haber kanalı olmak yerine A Haber gibi iktidarın aygıtı bir borazanı gibi bir propaganda aygıtı olmayı tercih etmiştir. CNN Türk kanalı halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkını ayaklar altına alarak halkın değil iktidarın menfaatleri doğrultusunda yayınlar gerçekleştirmiştir. Ve bunları sürdürmektedir. Gerçeklerin üstünü örterek AK Parti söylemleri doğrultusunda adeta bir reklam ajansı gibi çalışan televizyon kanalı yerel yönetim seçimlerinden bu yana CHP karşısındaki konumlamasını sürdürmektedir.
CNN Türk kanalının patronundan ve yönetiminden iktidarın saray bataklığından çıkıp özgür tutun takınmalarını ve objektif yayıncılık ilkelerine sarılmalarını talep ediyoruz.
Yerel seçimlerden bu yana tahammül edilemez noktaya ulaşan bu gerçekler ve gerekçeler karşısında değerlendirmeler yapan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) 3 Şubat 2020 tarihinde yaptığı toplantıda partimize ve partililerimize tuzak kurma, kötü gösterme ver gerçekleri çarpıtma gayretleri nedeniyle CHP'lilerin CNN Türk kanalındaki yayınlara katılmaması kararını almıştır.
CHP'lilerin CNN Türk'teki programlara, yayınlara katılmama kararı almıştır. CHP'li hiçkimse yöneticisinden, üyesine hiçbir partilimiz CNN Türk kanalına çıkmayacak, yayınlarına katılmayacak ve tuzaklarını boşa çıkartacaktır. Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımıza CNN Türk kanalını izlememelerini, çocuklarına izletmemelerini tavsiye ediyoruz.
Saygılarımızla milletimize duyururuz.
CHP'li bir kişinin CNN Türk'e çıkması durumunda ne yapılacağına Tuncay Özkan, "CHP'li hiçbir arkadaşımız çıkmaz arkadaşlar" diyerek cevap verdi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/tuncayozkanchplihickimsecnnturkyayinlarinacikmayacakh26847.html
Ekrem İmamoğlu’ndan Ramiz Dayılı paylaşım!43 izlenme
Özgür Özel'den Erdoğan'a: "Siyasi şantaj yapıyor"41 izlenme
Ortaya çıktı! TÜBİTAK, koronavirüs projesini ‘matematik’ projesi diyerek geri çevirmiş!118 izlenme
Böcek ailesi soruşturmasında 4 kişi tahliye edildi23 izlenme
Kemerleri daha çok sıkacağız19 izlenme
RTÜK Başkanı'ndan medyaya Boğaziçi tehdidi!89 izlenme
EYT hakkında yeni gelişme: Kimlerin yararlanabileceği belli oldu63 izlenme
Kedicik itirafçı oldu 'Şehit cenazesindeki şehit eşini beğeniyor, onu bana getirin diyordu'355 izlenme
Aziz İhsan Aktaş paralar suyunu çekince mahkemeye koştu: "Mallarımı geri verin"
Erdoğan ile telefonda konuşurken ayağa kalkıp, ceketini ilikledi
Çakıcı'dan Erdoğan'a şok mektup! Erkek gibi söyle...
Danıştay kararının ardından kadınlar sokağa döküldü: İstanbul Sözleşmesi'nden vazgeçmiyoruz