Türbanlı ateistler yayılıyor !

1420 izlenme 25 Nisan 2018
Reklamlar

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Profesör Dr. İhsan Fazlıoğlu, Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) İstanbul Şubesi’nin düzenlediği bir panelde konuştu.

Fazlıoğlu, yanına gelen başörtülü öğrencilerin “tanrı tanımaz”olduğunu söyledi ve bunun nedeni olarak da “Ortak neden sahnede dini temsil ettiğini söyleyen insanların eylemlerinin sonucudur” dedi.

“MESELE BU KADAR CİDDİDİR”

Fazlıoğlu şunları anlattı:

“15 Temmuz'dan bu yana benim odama 17 tane başörtülü deist bile değil tanrı tanımaz öğrenci gelip benimle bu konuları konuştular. Başörtülü öyle geleneksel de değil bildiğin başörtülü. Aileleri de örtülü aile.

Ortak neden sahnede dini temsil ettiğini söyleyen insanların eylemlerinin sonucudur. Mesele bu kadar ciddidir. Bu sonuçlarla yüzleşmezsek 30 yıl sonra çok farklı şeyler konuşuyor oluruz.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yalanlara itibar eden Tuğba Ekinci’den, Ekrem İmamoğlu’na tehdit: ‘Kafayı atarlar, oturursun aşağı…’ Muharrem İnce 'Nereden baksan omurgasızlık!' TSK'dan ihracı istenen Teğmen Ebru Eroğlu'nun mezuniyet konuşmsı sosyal medyanın gündeminde Halkın alım gücü bir ayda eridi